Waarom Nieuwjaarswensen Niet Uitkomen

Inhoudsopgave:

Waarom Nieuwjaarswensen Niet Uitkomen
Waarom Nieuwjaarswensen Niet Uitkomen

Video: Waarom Nieuwjaarswensen Niet Uitkomen

Video: Waarom Nieuwjaarswensen Niet Uitkomen
Video: Nieuwjaarswensen 2017 2024, April
Anonim

Zelfs de meest sceptische persoon in het diepst van zijn ziel gelooft een beetje dat de wens voor het nieuwe jaar zeker zal uitkomen. De magische nacht van wensvervulling komt eraan. Maar zelfs als alle tradities en rituelen in acht worden genomen, wordt het beoogde niet altijd werkelijkheid.

Waarom nieuwjaarswensen niet uitkomen
Waarom nieuwjaarswensen niet uitkomen

Een verlangen kan niet worden vervuld als het niet van jou is. Wat moet er gebeuren om precies te wensen wat je wilt?

Een voorbeeld van werken met verlangen

Stel je voor dat je droomt dat je volgend jaar definitief je baan opzegt en een interessanter beroep zult vinden. Om te voelen of dit je wens is of niet, probeer je een paar dagen voor het nieuwe jaar voor te stellen dat je al een nieuwe baan hebt gevonden of je eigen bedrijf bent begonnen. Stel jezelf de vraag: "Wil ik dit echt, of wil mijn man (vrouw, moeder, vader, vriendin, buurvrouw, vrienden of kennissen) dit?" Vraag jezelf af hoe je je zult voelen op de nieuwe plek, wat er wel of niet zal veranderen in je leven. Schrijf je gedachten op papier.

Als je er klaar voor bent, als je een specifiek plan hebt om je leven te veranderen, zijn er mensen die je zullen steunen in moeilijke tijden, er is geld zodat je je geen zorgen hoeft te maken over hoe je verder moet leven, en je voelt een golf van energie en een verbetering van je humeur, dan wil je het heel graag. Als je je realiseert dat je eigenlijk helemaal niets wilt veranderen, het zijn anderen die willen dat je je leven verandert, dan kun je oneindig lang dromen over het veranderen van een baan waarvan je niet weggaat. Daarom zal uw wens zeker niet uitkomen.

Extra nuances

Verlangen wordt niet vervuld als je geen specifiek geformuleerd doel hebt.

Als je een enorm aantal verlangens hebt die naar jouw mening zeker vanaf 1 januari moeten worden gerealiseerd, geloof me dan, dit is onmogelijk. Alles tegelijk willen betekent niets willen.

Als je je wens hebt gedaan en daarna geen enkele stap naar de realisatie ervan hebt gezet, maar alleen wacht op een "wonder" wanneer alles vanzelf gaat, geloof me dan, niets gebeurt vanzelf. Het resultaat wordt bereikt door acties, daden, beslissingen. En of je actie onderneemt, hoe lang het duurt, is aan jou.

Aanbevolen: