Waarom Wordt Het 28-jarig Huwelijksfeest Niet Gevierd?

Inhoudsopgave:

Waarom Wordt Het 28-jarig Huwelijksfeest Niet Gevierd?
Waarom Wordt Het 28-jarig Huwelijksfeest Niet Gevierd?

Video: Waarom Wordt Het 28-jarig Huwelijksfeest Niet Gevierd?

Video: Waarom Wordt Het 28-jarig Huwelijksfeest Niet Gevierd?
Video: ZWEM-DiSCO KiNDERFEESTJE VAN LUAN ViEREN 🥳💦 ( 9 jaar) | Bellinga Vlog #2235 2024, Maart
Anonim

Een huwelijksjubileum is altijd een prettige ervaring. Echtgenoten die 28 jaar samenwonen, verdienen respect voor hun liefde en wijsheid bij het in stand houden van het gezin. Het 28-jarig jubileum wordt in de volksmond de Nikkel-bruiloft genoemd.

Waarom wordt het 28-jarig huwelijksfeest niet gevierd?
Waarom wordt het 28-jarig huwelijksfeest niet gevierd?

Nikkel trouwtradities

Het is niet gebruikelijk om een nikkelhuwelijk te vieren. Er wordt aangenomen dat de echtgenoten tijdens deze periode behoorlijk ernstige en moeilijke beproevingen in het gezinsleven doormaken. Volgens psychologen hangen deze moeilijkheden niet af van de leeftijd van het paar, maar van het aantal jaren dat ze geleefd hebben. Maar het is tijdens deze periode dat de echtgenoten de kans krijgen om "voor zichzelf" te leven, om tijd te besteden aan de realisatie van onvervulde dromen.

Nu kunnen ze weer verliefd worden op hun soulmate, tederheid en genegenheid voor elkaar tonen.

Er is ook een populaire overtuiging dat een paar op hun achtentwintigste huwelijksverjaardag elkaar niet mag vergeten en "glans" aan de relatie moet geven. Anders wordt hun gezinsleven bedreigd met dezelfde verduistering als nikkelmetaal. Nikkel is magnetisch, dus echtgenoten die hun 28e verjaardag vieren, moeten tot elkaar worden aangetrokken. Gelukkig is hier voldoende tijd voor, aangezien de kinderen hoogstwaarschijnlijk al volwassen zijn en de kleinkinderen niet zoveel tijd in beslag nemen.

Hoe bereid je je voor op een nikkelbruiloft?

Aangezien het 28-jarig jubileum niet wordt gevierd, is het niet nodig om een chique vakantie te regelen. Als de echtgenoten echter besluiten de tafel te dekken, is hier niets verwerpelijks aan. Vanwege het feit dat de datum "niet rond" is, kun je deze het beste vieren in een kleine kring van familie en vrienden. Welnu, als een stel besluit deze dag aan elkaar te wijden, is het ook een goede optie voor dit prachtige evenement.

In dit geval kunt u naar het theater gaan of uw favoriete film kijken en vervolgens een romantisch diner bij kaarslicht regelen.

Cadeaus op deze dag kunnen van een heel andere aard gegeven worden. Het hangt allemaal af van de wens van de persoon die het cadeau geeft, maar de meeste thema-items zijn items gemaakt van nikkel. Huishoudelijke apparaten, beddengoed, accessoires zullen altijd de lijst met toekomstige geschenken aanvullen. Nou, en natuurlijk is geen feest compleet zonder een boeket bloemen en een taart met een thema-inscriptie. Het is niet gebruikelijk om op deze dag alleen hout en papier te geven. Geschenken die met uw eigen handen zijn gemaakt, zijn ook relevant. Ze zullen altijd de warmte van de handen van de maker uitdrukken.

Kinderen kunnen een voucher voor twee cadeau doen aan de zee of aan een sanatorium. Zo zullen ze ouders verrassen en voor hun gezondheid zorgen.

Het belangrijkste op deze dag is om liefde en vreugde uit te drukken aan de helden van de gelegenheid. Immers, mensen die een gezin hebben gesticht en in de loop van 28 jaar een vriend voor een vriend warm hebben gehouden, verdienen alle lof en bewondering.

Aanbevolen: