Fietsonderdelen Vinden

Inhoudsopgave:

Fietsonderdelen Vinden
Fietsonderdelen Vinden

Video: Fietsonderdelen Vinden

Video: Fietsonderdelen Vinden
Video: Fiets voorvork vervangen 2024, Mei
Anonim

Uw fiets heeft dringend een reparatie nodig en u bent op zoek gegaan naar de benodigde onderdelen? Er zijn veel mogelijkheden om de juiste componenten te vinden. Het belangrijkste is om precies te weten wat je precies nodig hebt in het reparatieproces.

Fietsonderdelen vinden
Fietsonderdelen vinden

instructies:

Stap 1

Lees de gebruiksaanwijzing van uw fiets. Zoek uit welke onderdelen je nodig hebt, en of je het zelf kunt repareren, of je kunt beter naar een werkplaats gaan.

Stap 2

Als je een fiets hebt gekocht bij een van de winkels bij jou in de buurt, bel ze dan en kijk of de onderdelen die je nodig hebt op voorraad zijn. Als ze niet in de aanbieding zijn, zoek dan uit wanneer leveringen worden verwacht en of ze überhaupt zijn gepland. Neem contact op met andere winkels met een soortgelijk verzoek. Het is mogelijk dat u in een van hen reserveonderdelen voor uw fiets vindt.

Stap 3

Bestel de benodigde componenten uit de catalogi van sportwinkelketens die in uw regio actief zijn. Adressen en telefoonnummers van winkels vind je in de telefoongids. Plaats een bestelling voor vooruitbetaling, onder rembours of, als u in dezelfde stad woont, kom persoonlijk langs om de aankoop te betalen.

Stap 4

Ga naar een van de auto-onderdelenmarkten in uw stad of regio. Daar vindt u vaak reserveonderdelen voor moderne fietsmodellen en voor modellen die al lang niet meer leverbaar zijn. Pas echter op voor vervalsingen en controleer of het onderdeel van hetzelfde materiaal is gemaakt.

Stap 5

Adverteer in lokale kranten en websites. Geef aan wat u precies interesseert, tegen welke prijs. Laat uw contactgegevens achter (telefoonnummer, e-mailadres). Voordat u onderdelen uit de hand koopt, moet u controleren of het echt op uw fiets past, of dat de verkoper gewoon weg wil komen met onnodige hardware.

Stap 6

Raadpleeg de catalogi van online winkels (https://www.velodrive.ru, https://velomirshop.ru en anderen). Kijk of er een mogelijkheid is voor levering in jouw stad. Zoek de onderdelen die je nodig hebt, registreer je op de website en plaats een bestelling.

Stap 7

Als u een Visa Classic- of MasterCard-creditcard heeft, kunt u een bestelling plaatsen door contact op te nemen met buitenlandse internetsites: www.chainreactioncycles.com (er is een Russische versie), www.speedgoat.com, www.jensonusa.com, www.aebike.com. Registreer je met je kaartnummer. Selecteer het product en de wijze van levering (per post of koeriersdiensten DHL en FedEx). Als je niet krijgt wat je hebt besteld, maak dan direct een foto van het product en stuur een e-mail naar het e-mailadres van de winkel.

Aanbevolen: