Hoe Evenementen Op 1 Mei Te Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe Evenementen Op 1 Mei Te Vinden
Hoe Evenementen Op 1 Mei Te Vinden

Video: Hoe Evenementen Op 1 Mei Te Vinden

Video: Hoe Evenementen Op 1 Mei Te Vinden
Video: Грунтовка развод маркетологов? ТОП-10 вопросов о грунтовке. 2024, April
Anonim

Dag van de Arbeid wordt gevierd in Rusland en enkele andere landen op 1 mei. Deze vakantie heeft nog meer namen. Ooit heette het de Dag van de Internationale Arbeiderssolidariteit, toen werd het de Dag van Lente en Arbeid. Op deze dag worden processies en rally's georganiseerd door vakbondsorganisaties, maar ook concerten en festiviteiten gehouden. Het programma wordt meestal gevormd door de afdeling cultuur van het lokale bestuur.

Hoe evenementen op 1 mei te vinden
Hoe evenementen op 1 mei te vinden

Noodzakelijk

  • - computer met internettoegang;
  • - lokale kranten.

instructies:

Stap 1

Als uw stad of gemeente een officiële website heeft, vindt u daar allereerst het programma van feestelijke evenementen. Het staat meestal in de rubrieken "Poster", "Evenementen van culturele instellingen", enz. Het wordt meestal twee weken voor de vakantie geplaatst. In de regel kondigt de officiële website van de gemeente alleen die evenementen aan waarvoor het departement cultuur verantwoordelijk is.

Stap 2

Ga naar de niet-officiële website van uw stad of gemeente. Het is heel fijn als je een eigen forum hebt of bijvoorbeeld een lokaal netwerk waarin de teleconferentie loopt. Daar vindt u zeker een plan voor zowel formele als informele evenementen. Deze laatste omvatten bijvoorbeeld bijeenkomsten en demonstraties georganiseerd door vakbonden of andere publieke organisaties. Ze worden natuurlijk afgestemd met de lokale autoriteiten, maar gemeentelijke autoriteiten zijn helemaal niet verplicht om dergelijke gebeurtenissen aan de inwoners van de stad te melden.

Stap 3

Vergeet niet de publicaties in de lokale kranten te volgen. Het laatste pre-vakantienummer bevat meestal een poster. Daarnaast adverteren openbare organisaties in de lokale massamedia aankomende rally's en processies. Daar vindt u ook de voorgestelde agenda.

Stap 4

Zoek naar posters in de buurt van de club of het Huis van Cultuur. Op Labor Day staat daar iets interessants te gebeuren. Toegegeven, op deze posters leest u niet wat er op andere plaatsen gaat gebeuren.

Stap 5

Voor degenen die in een metropool of ergens in de buurt wonen, is het het handigst om op internet informatie te vinden over evenementen die zijn gewijd aan 1 mei. Typ in de zoekmachine "evenementen op 1 mei in die en die stad". Sorteer links op datum. U ontvangt de meest complete lijst met toekomstige evenementen, inclusief die op sociale netwerken. Er zit vast iets interessants voor je tussen. Zo weet je onder andere niet alleen de tijd en plaats, maar ook hoe je er moet komen.

Stap 6

Volg lokale radio- en tv-uitzendingen. Aankondigingen van aanstaande Labor Day-evenementen worden daar vrij vaak gehoord.

Stap 7

Bezoek uw pagina's op sociale netwerken. Het kan heel goed zijn dat een van uw vrienden het programma van de feestelijke evenementen al heeft geleerd, een groep heeft georganiseerd en u heeft uitgenodigd om deel te nemen.

Aanbevolen: