Wat Geef Je Een Meisje Voor Het Nieuwe Jaar Als Er Geen Geld Is?

Inhoudsopgave:

Wat Geef Je Een Meisje Voor Het Nieuwe Jaar Als Er Geen Geld Is?
Wat Geef Je Een Meisje Voor Het Nieuwe Jaar Als Er Geen Geld Is?

Video: Wat Geef Je Een Meisje Voor Het Nieuwe Jaar Als Er Geen Geld Is?

Video: Wat Geef Je Een Meisje Voor Het Nieuwe Jaar Als Er Geen Geld Is?
Video: RUZIE MET MIJN EX-VRIENDIN! 2024, April
Anonim

Niet elke jongere kan opscheppen over veel geld, zeker niet als hij student is. Maar niet elk meisje is de belichaming van commercie. Kortom, eerlijke seks is romantisch van aard, en als ze echt van hun jongeman houden, zullen ze zelfs op oudejaarsavond blij zijn met een eenvoudige manifestatie van zijn aandacht en verbeeldingskracht, in plaats van een dure maar zielloze snuisterij.

Wat geef je een meisje voor het nieuwe jaar als er geen geld is?
Wat geef je een meisje voor het nieuwe jaar als er geen geld is?

Doe-het-zelf cadeau

Eigen ster of plek op de maan - hoe weinig geloofwaardig, maar het klinkt mooi. Maar een romantisch en enthousiast meisje kan zo'n "geschenk" krijgen. Natuurlijk zal zijn eigendom onofficieel zijn, maar de ster aan de hemel, zichtbaar vanuit het raam van het meisje en versierd met een handgemaakt certificaat, is heel schattig.

Forfaits zijn nu erg populair. Voorbeelden van boeken met fantomen zijn te vinden in boekwinkels of op internet - hier kunt u ideeën opdoen of uw eigen ideeën bedenken. Alleen als je iets in dit "boek van verlangens" hebt gebracht, zul je het moeten vervullen. Doe forfaits daarom met de grootste zorg. Ze moeten zowel interessant zijn voor je vriendin als acceptabel voor jou.

De chocoladekaart is een andere populaire oplossing. Voor haar heb je een vel papier, wat chocolaatjes, gekleurde stiften en fantasie nodig. Fenichka - om zo'n ornament te weven is niet zo gevouwen als het lijkt. Bewapen jezelf met verschillende draden of veters, instructies op internet en maak zo'n accessoire met je eigen handen.

Als je op zijn minst een beetje kunt tekenen, maak dan een portret. Toegegeven, als de tekening er helemaal kinderachtig uitziet, is het beter om deze onderneming te weigeren. Weet hoe je interessant kunt schrijven en gevoel voor ritme hebt - schrijf een verhaal of een gedicht opgedragen aan je geliefde. Weet hoe je gitaar, contrabas, harp of misschien de triangel moet spelen - schrijf een nummer. Hoe origineler het instrument, hoe interessanter het geluid zal zijn. Zelfs als je geen talent hebt, probeer het idee tot leven te brengen. Plots komt het goed, en het meisje zal je muze zijn.

Cadeau - "evenement"

Als je vrienden-fotografen hebt, of vrienden die gewoon een goede camera hebben, regel dan een fotosessie voor twee. Zoek een interessante plek in de stad, bedenk hoe je op de foto kunt en wat je graag zou willen dragen. Hoe origineler de plots, hoe interessanter. Maar ga niet overboord. Blijf binnen de grenzen van het fatsoen en kies niet al te extreme plekken.

Krijg een massage - Zoek op internet naar basismassageregels en -routines en geef je vriendin een spa-avond. Je kunt een badbom of zeep volgens recepten bereiden en twee procedures combineren: een geurig bad nemen en daarna een ontspannende massage.

Gun je vriendin een volledige rustdag na de vakantie: ruim voor haar op. Begin met het schoonmaken van de kerstboom en eindig met het wassen van de afwas en vloeren. Dit zal een onschatbare hulp zijn.

Maak een plattegrond en maak een “rondleiding door herinneringen”. Bedenk dat er waarschijnlijk veel prachtige plekken zijn waar je eerder je tijd hebt doorgebracht. Het moet heel romantisch overkomen.

Waardebonnen

Als laatste redmiddel kunt u altijd couponsites gebruiken. Daarop vind je zowel aanbiedingen met de maximale korting als helemaal gratis. Kijk, er zouden veel interessante voorstellen en ideeën moeten zijn voor het nieuwe jaar.

Aanbevolen: