Hoe Kom Je Bij Het Festival Saint-Fermin In Pamplona

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Bij Het Festival Saint-Fermin In Pamplona
Hoe Kom Je Bij Het Festival Saint-Fermin In Pamplona

Video: Hoe Kom Je Bij Het Festival Saint-Fermin In Pamplona

Video: Hoe Kom Je Bij Het Festival Saint-Fermin In Pamplona
Video: Learn Spanish Holidays - San Fermín 2024, April
Anonim

Van 6 tot 14 juli wordt de Spaanse stad Pamplona (Pamplona) het middelpunt van de vieringen gewijd aan Saint Fermin, de bisschop die ooit in Pamplona woonde en de stad redde van de pestepidemie. Ooit was de feestdag religieus, maar na verloop van tijd werd het een echt nationale feestdag.

Hoe kom je bij het Festival Saint-Fermin in Pamplona
Hoe kom je bij het Festival Saint-Fermin in Pamplona

Noodzakelijk

  • - geboekte hotelkamer;
  • - Schengenvisum.

instructies:

Stap 1

Het festival in Pamplona begint op 6 juli om 12.00 uur, wanneer de stedelingen en toeristen de champagne openen die ze hebben meegebracht en deze over elkaar beginnen te gieten. Door de hele stad worden op deze feestdag festiviteiten gehouden, muziek- en theatergroepen treden op, vuurwerk en maskerparades. Een van de meest opwindende elementen van de vakantie is het rennen van de stieren, geleverd voor het stierenvechten door de straten van de stad. De meest wanhopige stedelingen en gasten proberen voor de stieren te rennen, wat vaak leidt tot behoorlijk ernstige verwondingen of zelfs de dood. Desondanks is het festival in Pamplona een van de beroemdste feestdagen, dus toeristen van over de hele wereld komen het bekijken.

Stap 2

Je hebt geen uitnodigingskaart of andere toestemming nodig om het Pamplona-feest te betreden. Houd er echter rekening mee dat er veel mensen naar de vakantie komen, dus u moet ervoor zorgen dat u van tevoren een hotelkamer boekt. Het is de accommodatie in de stad tijdens de vakantie die het grootste probleem voor je kan worden, dus het is aan te raden om de kamer minimaal een maand voor aankomst te boeken.

Stap 3

U kunt een kamer boeken via internet. Houd er rekening mee dat het juister is om een kamer rechtstreeks op de website van het hotel te bestellen, en niet bij tal van bemiddelingsbedrijven. Om de hotelwebsite te vinden, typt u in de zoekmachine de zin "Pamplona officiële hotelwebsite". Onder de links die verschijnen, zult u zeker een geschikte vinden. Ga naar de site, zoek naar de keuze van de Russische taal, deze is aanwezig in de opties van de sites van veel hotels. In de regel kunt u het beste met creditcard betalen, dit is de handigste en veiligste manier.

Stap 4

Voor een bezoek aan Spanje heeft u een Schengenvisum nodig. Het Spaanse consulaat is zeer loyaal aan toeristen uit Rusland, dus er zouden geen problemen moeten zijn bij het aanvragen van een visum. De kosten van een visum bedragen ongeveer 1.500 roebel, de registratie duurt drie dagen.

Stap 5

Pamplona ligt in Navarra, in het noorden van het land. Je kunt met het vliegtuig naar de stad komen - bijvoorbeeld door te vliegen vanuit Barcelona, populair bij toeristen. De vlucht duurt iets meer dan een uur en kost ongeveer 200 euro.

Aanbevolen: