Hoe Kom Je Bij Het Glasgow Music Festival

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Bij Het Glasgow Music Festival
Hoe Kom Je Bij Het Glasgow Music Festival

Video: Hoe Kom Je Bij Het Glasgow Music Festival

Video: Hoe Kom Je Bij Het Glasgow Music Festival
Video: Glasgow Music Festival TRNSMT 2021 2024, Mei
Anonim

Colourfest - een van de bekendste dancemuziekfestivals ter wereld - trekt jaarlijks eind mei duizenden mensen van over de hele wereld naar de stad Glasgow, gelegen in Schotland (VK). U kunt het ook bezoeken. Als je natuurlijk een visum hebt.

Hoe kom je bij het Glasgow Music Festival
Hoe kom je bij het Glasgow Music Festival

Noodzakelijk

  • - twee foto's 3,5x4,5 cm;
  • - paspoort met 1 blanco pagina, nog minimaal zes maanden geldig;
  • - beschikbaarheid van andere visa;
  • - vlieg tickets.

instructies:

Stap 1

Neem contact op met de Ambassade van het Koninkrijk van Groot-Brittannië of een ander officieel Brits visumaanvraagcentrum in de Russische Federatie. Vraag de medewerker om een vragenlijst in het Engels. Vul het in met een kopie van een paspoort van een burger van de Russische Federatie, een kopie van een buitenlands paspoort, een origineel paspoort en twee foto's van 35 x 45 millimeter zonder hoek. Tegelijkertijd moet er minimaal één pagina vrij zijn in het paspoort.

Stap 2

Aangezien het percentage visumweigeringen bij de Britse ambassade hoog is, kan de aanwezigheid van andere visa in het paspoort een positieve rol spelen. Waakzame ambassademedewerkers besteden hier veel aandacht aan.

Stap 3

Wacht tot uw aanvraag is beoordeeld en haal uw visum persoonlijk op. Het is onmogelijk om dit via uw vertegenwoordiger te doen. Probeer dus tijd vrij te maken in uw zakelijke agenda om de ambassade te bezoeken.

Stap 4

U kunt het aanvraagformulier ook downloaden van de website van het British Visa Application Center (https://www.ukba.homeoffice.gov.uk/countries/russian-federation/?langname=Russian), invullen, afdrukken, plakken een foto en stuur deze per gewone post of koerierspost naar het Visa Application Center. U moet nog steeds persoonlijk langskomen om een visum aan te vragen. Vergeet niet uw visumleges te betalen. Tegelijkertijd wordt het alleen online betaald, volgens de website van het Visa Application Center. Contante betalingen zijn verboden.

Stap 5

Mogelijk moet u ook uw biometrische gegevens indienen, zelfs als informatie hierover in uw paspoort staat.

Stap 6

Vergeet niet dat er vanuit Rusland geen directe vluchten naar Glasgow zijn. De gemakkelijkste manier om over te stappen is in Londen. Het is beter om je tickets van tevoren te boeken. Hiermee kunt u aanzienlijk besparen op reiskosten. Vluchten van Rusland naar het VK worden uitgevoerd door de Russische luchtvaartmaatschappijen Aeroflot en Transaero, evenals door British Airways en BMI. Ontdek de kosten van tickets op hun websites.

Aanbevolen: