Hoe Kom Je Bij Het City Of Music Festival

Hoe Kom Je Bij Het City Of Music Festival
Hoe Kom Je Bij Het City Of Music Festival

Video: Hoe Kom Je Bij Het City Of Music Festival

Video: Hoe Kom Je Bij Het City Of Music Festival
Video: How to organize a music festival like Tomorrowland 2024, Mei
Anonim

Op 1 en 2 september organiseert Moskou vieringen ter ere van de verjaardag van de hoofdstad. Sokolniki Park wordt omgetoverd tot een geweldige Muziekstad. Het grootste openluchtfestival van muziekkunst in Moskou nodigt alle liefhebbers van klassieke muziek uit.

Hoe kom je bij het City of Music festival
Hoe kom je bij het City of Music festival

De openingsceremonie van het evenement vindt plaats bij de hoofdingang van het park. De actie wordt gestileerd als soortgelijke ceremonies op internationale filmfestivals: gasten lopen over de rode loper.

Het parterre deel van het park zal worden ingenomen door tal van muziek- en theatergroepen, interactieve presentaties en tentoonstellingen. Om 16.00 uur beginnen beroemde Moskouse kamerorkesten, artiesten van het Bolshoi Theater, solisten van de Helikon-Opera hun optredens op het hoofdpodium van het park. Een belangrijk onderdeel van de vakantie is het optreden van de beroemde pianist Alexander Gindin, die de titel van geëerd artiest van Rusland kreeg.

Fascinerende masterclasses die als onderdeel van het evenement worden gegeven, dompelen je onder in de geschiedenis van verschillende muziekinstrumenten, balzaalaccessoires en de wonderen van het handwerk.

Fans van Russische volkskunst zullen genieten van de kostuumbal "Birches". Op het Centraal Podium wordt een apart programma voor kinderen georganiseerd, waaronder een muzikaal poppenspel, een concert van jonge talenten en een interactief programma voor een kindertelevisiezender.

Iedereen die niet onverschillig blijft door de schoonheid van bloemen, nodigen de organisatoren van de vakantie uit voor de tentoonstelling van composities "Flora en muziek". Gasten van de rozenkrans worden begroet door vioolmuziek. De masterclass wordt gegeven door ervaren bloemisten die de geheimen van het alfabet voor het ontwerpen van boeketten zullen delen. De verzamelde composities kunnen "leerlingen" zelf meenemen.

De presentatie van de historische vleugel - het belangrijkste kunstobject van de vakantie - zal plaatsvinden op het Fontannaya-plein. Iedereen kan een foto maken naast dit unieke muziekinstrument.

Om naar de City of Music-vakantie te gaan, hoeven Moskovieten en gasten van de hoofdstad op 1 september alleen maar naar Sokolniki Park te komen. Evenementen hier beginnen om 12.00 uur en gaan door tot 22.00 uur, de toegang is gratis. De gemakkelijkste manier om Sokolniki Park te bereiken is met de metro, naar het gelijknamige station.

Aanbevolen: