Wat Is Het City Of Music-festival?

Wat Is Het City Of Music-festival?
Wat Is Het City Of Music-festival?

Video: Wat Is Het City Of Music-festival?

Video: Wat Is Het City Of Music-festival?
Video: Introducing City of Stars Festival 2024, April
Anonim

Een jaarlijkse stadsvakantie wordt gevierd in Moskou op 1 september. Het grandioze City of Music-festival, dat zal worden gehouden in het gerenoveerde Sokolniki-park, valt samen met dit evenement.

Wat is een festival?
Wat is een festival?

De openingsceremonie van de City of Music-vakantie, voorbereid in de stijl van internationale filmfestivals, vindt plaats om 12.00 uur bij de hoofdingang van Sokolniki Park. Opgemerkt moet worden dat het bijwonen van tal van evenementen van de viering helemaal gratis is.

Het rijke programma van het grootste kunstfestival in Moskou omvat thematische tentoonstellingen, interactieve creatieve presentaties, spannende quizzen en informatieve masterclasses met een verscheidenheid aan onderwerpen.

Tijdens de vakantie wordt het Berezka-podium een podium voor een gekostumeerd bal, waaraan iedereen kan deelnemen. Een silhouetkunstenaar zal op het Fontannaya-plein niet ver van de tent werken met geweldige "zingende" harpen.

Vanaf 16.00 uur staat het hoofdpodium van het park ter beschikking van de beroemde kamerorkesten van de hoofdstad, getalenteerde zangers en instrumentalisten. Solisten van het Moskouse Muziektheater "Helikon-Opera" zullen hun programma presenteren.

Geëerde artiest van de Russische Federatie Alexander Gidin wordt terecht beschouwd als de hoofdpersoon van de feestelijke muzikale marathon in Sokolniki. Talloze bewonderaars van zijn werk wachten reikhalzend uit naar geëngageerde nummers uitgevoerd door de virtuoze pianist.

Het hoogtepunt van het festival is het Chamber Orchestra Festival. Een breed palet aan stijlen en genres - van barok- en classicistische motieven tot hedendaagse muziek - wordt gepresenteerd door de bekende muziekgroepen Seasons en de Moscow Instrumental Chapel, evenals het Hermitage-ensemble van solisten.

Op de officiële website van het Sokolniki-park van de hoofdstad kunt u kennismaken met het uitgebreide programma van het kunstfestival City of Music en meer gedetailleerde informatie over het feestelijke evenement krijgen.

Aanbevolen: