Kerstboomregen: Hoe Versier Je Een Feestdag?

Inhoudsopgave:

Kerstboomregen: Hoe Versier Je Een Feestdag?
Kerstboomregen: Hoe Versier Je Een Feestdag?

Video: Kerstboomregen: Hoe Versier Je Een Feestdag?

Video: Kerstboomregen: Hoe Versier Je Een Feestdag?
Video: #150 Houten Kerstbomen bij Gadero 2024, April
Anonim

Een kerstboom zonder zilver of veelkleurige regen ziet er minder elegant uit. De "stromen" van regen die glinsteren onder de regenbooglichten van slingers versterken het vakantiegevoel, verfraaien de bosschoonheid honderdvoudig en het hele huis als geheel. Je kunt een kerstboom met regen op verschillende manieren versieren, je hoeft alleen maar je fantasie te tonen.

Kerstboomregen: hoe versier je een feestdag
Kerstboomregen: hoe versier je een feestdag

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier is om eenvoudig afzonderlijke regenstrepen op de boom te schetsen. Een klein beetje, anders leiden ze de aandacht af van de kerstboomversieringen, of zelfs van de kerstman met het sneeuwmeisje onder de boom. Bovendien maakt de overvloed aan regen de boom levenloos, metaal.

Stap 2

Neem meerdere pakken regen van verschillende kleuren mee. Bevestig hun basis aan de top van de boom en begin dan in een spiraal naar beneden te verdelen, eerst de verpakking van een kleur, dan een andere, dan een derde, enz. Kleuren mogen niet mengen. Je kerstboom zal schitteren als een regenboog.

Stap 3

Het principe is hetzelfde als in de vorige versie, met het enige verschil dat door de eerste regenspiraal in een spiraal te plaatsen, de tweede in de tegenovergestelde richting begint te draaien. Dwarsdraden van gekleurde regen zien er erg indrukwekkend uit. Vergeet het gevoel voor verhoudingen niet.

Stap 4

Staat je boom in een hoek, versier dan de voorkant met een regenfiguur. Er zal langer regen nodig zijn. Bevestig de basis van een bos regen op de bovenkant van de kerstboom en begin dan met het leggen van een figuur - een sneeuwvlok, een ster, een kerstboom, een cirkel (een blanco voor een gezicht, bijvoorbeeld een sprookjesheld). Maak de bochten en hoeken vast met paperclips of spelden, bevestig ze aan de takken van de boom. Als één pakket niet genoeg was, bevestig dan het tweede aan de bovenkant van het hoofd naast de eerste bundel en begin de contouren van de figuur te herhalen, alleen in de tegenovergestelde richting. Zodat de uiteinden van de balken elkaar onderaan ontmoeten. Zet het figuur goed vast zodat het niet afbrokkelt en breng het naar het einde. Als je een ster aan het plannen was, maak er dan stralen van (ook van de regen), als een clown, bouw ogen van blauwe regen, een neus van gele regen, een brede lachende mond - van rood, een pet - van groen, enz.. Stel je voor met je kinderen.

Stap 5

Zelfs voordat je kerstspeelgoed aan de boom gaat hangen, bevestig je de basis van de zilveren regen aan de bovenkant van de boom en wikkel je de stam voorzichtig in een spiraal. In dit geval hoeft u de kerstboom niet te versieren met regen bovenop het speelgoed.

Stap 6

Bevestig 2-3 trossen regen aan de bovenkant van de spar en waaier deze uit over de spar. Zorg ervoor dat hij het speelgoed niet bedekt, maar alleen hun glans benadrukt met zijn glans.

Stap 7

Als je kerstboom op een soort verhoging staat (op een tafel, op een kruk), bevestig dan een draad aan de onderste takken zodat deze een cirkel vormt rond de hele diameter van het onderste deel. Neem dan de regen in één "straaltje" en gooi deze draad één voor één stevig vast. Als gevolg hiervan zou je een "rok" voor de kerstboom moeten hebben die schittert met alle kleuren van de regenboog. Knip de onderkant van de "rok" (op de grond) af met een schaar. Je kunt ook de bovenkant van de spar versieren door verschillende regenstralen op de bovenkant van het hoofd te bevestigen en de "stralen" tot een hoogte van enkele centimeters te verspreiden (het overtollige afsnijden met een schaar). Je krijgt een "hoed". Heel origineel.

Stap 8

Plaats de regen niet verticaal, zoals iedereen gewoonlijk doet, maar horizontaal en verspreid het direct op de takken van de spar. Dus je zult de meerlagige bosschoonheid benadrukken. De openingen tussen de aangegeven lagen kunnen als volgt worden versierd: in de ene opening zijn de ballen alleen blauw, in de andere - alleen rood, in de derde - alleen goud, enz. Experimenteren, uitvinden, uitvinden. In een van de lagen kun je eetbaar speelgoed ophangen - snoep, mandarijnen, marshmallows.

Aanbevolen: