Hoe Versier Je Een Feestdag Met Ballonnen?

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Een Feestdag Met Ballonnen?
Hoe Versier Je Een Feestdag Met Ballonnen?

Video: Hoe Versier Je Een Feestdag Met Ballonnen?

Video: Hoe Versier Je Een Feestdag Met Ballonnen?
Video: DIY Oud u0026 Nieuw Ballonslinger | Westwing stijltips 2024, April
Anonim

Ballonnen worden sterk geassocieerd met vreugde, gelach en feest. De feestdag versieren met ballonnen is een geweldige manier om de stemming voor jezelf, je vrienden of collega's te verbeteren. Hoe versier je een feestdag met ballonnen?

Hoe versier je een feestdag met ballonnen
Hoe versier je een feestdag met ballonnen

Noodzakelijk

  • - ballen;
  • - banden;
  • - pomp

instructies:

Stap 1

Selecteer ballonnen

Er zijn twee soorten ballonnen: latex en folie. Folieballonnen kunnen meerdere dagen vliegen en behouden hun vorm. Dergelijke ballen in de vorm van sterren, cirkels of harten zien er geweldig uit onder het plafond. Misschien is het enige nadeel van dergelijke ballonnen hun prijs, die aanzienlijk hoger is dan die van hun latex-tegenhangers.

Bij het gebruik van latexballonnen moet rekening worden gehouden met hun eigenaardigheden die voortvloeien uit verschillende kleurmethoden.

Ballen met "kristal"-kleuring zijn doorschijnende producten met een grote verscheidenheid aan kleuren. Deze ballen zijn perfect voor het decoreren van elke kamer. Houd er echter rekening mee dat op straat het "kristal" zijn transparantie verliest.

De pastelballen zijn ondoorzichtig en zeer elastisch. Ze zijn ideaal voor het maken van elke vorm van compositie en kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt.

Metalen ballen zijn ondoorzichtig, helder en voelen moeilijk aan. Zo'n ballon houdt helium heel goed vast. Houd er echter rekening mee dat het opgeblazen kleiner is dan een "pastel" of "kristal" van dezelfde grootte. Bovendien verliezen dergelijke ballen op straat heel snel hun metaalglans.

In de regel worden ballen van 2-3 kleuren gebruikt om de vakantie te versieren. Klassieke kleurencombinaties worden overwogen: wit met goud, ivoor of rood, evenals parel met goud.

Stap 2

Kies een compositie voor de decoratie van de vakantie. Bij het kiezen van een compositie is het noodzakelijk om voort te bouwen op het thema van het evenement.

Bij het ontwerpen van bedrijfsevenementen ligt de nadruk in de regel op de richting van de professionele activiteit, de symbolen en kleuren van het bedrijf. Een accent op een zakelijke date kan worden gemaakt met behulp van cijfers die van ballen zijn geweven.

Voor een verjaardag, jubileum of huwelijksjubileum zijn boeketten ballonnen met een passend patroon perfect. Bovendien kunt u dergelijke boeketten versieren met papieren linten, ze lichtjes draaiend met een schaar. Kolommen en fonteinen gemaakt van ballonnen zien er ook geschikt uit.

Bruiloftsversieringen zijn meestal figuren van zwanen, harten en natuurlijk een boog bij de ingang. Verspreid ballen over de vloer of creëer juist een dansruimte.

Heldere en veelkleurige slingers van ballen, ongewone figuren en fonteinen zullen het kinderfeest onvergetelijk maken en zullen niet alleen kinderen, maar ook hun ouders opvrolijken.

Als u een deel van de kamer wilt markeren of juist verbergen, kunt u muurbloemen, panelen of slingers van ballen gebruiken.

Stap 3

Het wordt aanbevolen om een pomp te gebruiken om ballonnen op te blazen. Neem een ballon en plaats zijn nek over de pompinlaat. Houd de bal met één hand vast en pomp lucht met de andere met de zuiger. De staart van de bal moet niet opgeblazen blijven, zodat deze gemakkelijk kan worden gedraaid bij het maken van de beeldjes.

Aanbevolen: