Hoe Versier Je Een Kamer Met Ballonnen

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Een Kamer Met Ballonnen
Hoe Versier Je Een Kamer Met Ballonnen

Video: Hoe Versier Je Een Kamer Met Ballonnen

Video: Hoe Versier Je Een Kamer Met Ballonnen
Video: Hoe maak je een ballonnenslinger 2024, April
Anonim

Wat zorgt voor een feestelijke sfeer op belangrijke data? Allereerst ons innerlijke vakantiegevoel. We versturen uitnodigingen, stellen een feestelijk dinermenu samen, bedenken een leuk programma voor de gasten en natuurlijk versieren we het interieur van ons huis prachtig. Deze voorbereidingen hebben ons alvast in een feestelijke stemming gebracht, waardoor een anticipatie van feest en plezier wordt gecreëerd dat wordt doorgegeven aan gasten wanneer ze naar ons prachtig ingerichte huis komen. Een gemakkelijke, snelle en goedkope manier om je huis voor de feestdagen te versieren, is door het te versieren met heldere composities van ballonnen.

Hoe versier je een kamer met ballonnen
Hoe versier je een kamer met ballonnen

Het is nodig

  • Diverse verpakkingen latex ballonnen in diverse kleuren en maten;
  • folieballonnen of andere soorten en vormen;
  • vislijn;
  • veelkleurige linten;
  • schaar;
  • mini handpomp en/of heliumfles.

instructies:

Stap 1

Om een kinderfeestje te versieren zijn kleurrijke ballonnen ideaal. Versier de kinderkamer met een kleine ballenslinger. Bind grote ballonnen (of bundels kleine ballonnen) opgeblazen met helium aan de stoelen waarop de kleine gasten zullen zitten. Op een van de muren kun je een groot aantal ballonnen maken, die de leeftijd van het kleine feestvarken aangeven. Ook grote opblaasbare figuren van favoriete stripfiguren zullen een groot succes worden.

Stap 2

Een interessant element van de feestelijke decoratie is de slingerboog. Bevestig gekleurde ballen op gelijke afstand van elkaar aan de vislijn van de gewenste lengte. Bevestig de uiteinden van de vislijn aan de rugleuningen van stoelen of aan de uiteinden van vensterbanken, zodat de ballen omhoog komen en een boog vormen. Een boog met lange gekrulde linten die aan de uiteinden van de ballen zijn vastgemaakt, ziet er prachtig uit. Met dit schema kun je een regenboog maken als je meerdere lijnen en ballen van alle kleuren van de regenboog gebruikt.

Stap 3

Een deel van een slinger van 1,5-2 m lang, bekroond met een top van een of meer bollen, kan worden gebruikt als decoratieve standaard. Plaats verschillende van deze rekken in het interieur van de kamer en kies de kleuren en textuur van de ballen in overeenstemming met de stijl en de algemene schaal van de kamer. Paaltjes die contrasteren met de kleur van je kamer door de speciale kleur of het glanzende oppervlak van de ballen kunnen goed werken.

Stap 4

Bloemen en boeketten zijn gemaakt van ballonnen. Om een bloem te maken, blaas je 4 ballen van dezelfde kleur op tot een gelijke grootte. Bind ze in paren en draai deze paren samen, waardoor de vorm van een bloem ontstaat. Bind een kleine bal van een contrasterende kleur aan een van de ballen en plaats deze in het midden tussen de "bloemblaadjes". Bevestig een aantal van deze kleuren aan een muur of kast met dubbelzijdig plakband.

Stap 5

Om "staande" bloemen of een boeket te maken, blaast u de "bloemblaadjes" en bloemkernen op met helium. Vouw er een bloem uit en maak een "stengel" en "bladeren" van de lange groene ballen om te modelleren. Bevestig de stengel aan de bloem. Bloemen met spiraalvormig gebogen stelen zien er stijlvol en een beetje fantastisch uit. Bind een klein gewicht of een bal gevuld met water aan de stengel van onderaf - op deze manier kan de bloem op de grond worden "gezet". Maak een boeket van verschillende bloemen en bind ze vast met een helder lint.

Stap 6

Voor het decoreren van een kamer op een trouwdag of Valentijnsdag zijn ballonnen in de vorm van grote en kleine harten zeer geschikt. Je kunt een slinger van bolletjes ook een hartvorm geven door deze op een muur of transparante gordijnen te plaatsen. Door veel heliumballon-harten onder het plafond los te laten of met lucht opgeblazen ballonnen op de vloer te strooien, zorgt u voor een aangename en onverwachte verrassing voor uw geliefde.

Stap 7

Bij het maken van verschillende karakters, bomen, panelen met inscripties en andere ontwerpelementen.

Aanbevolen: