Hoe Versier Je Een Kamer Met Klatergoud

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Een Kamer Met Klatergoud
Hoe Versier Je Een Kamer Met Klatergoud

Video: Hoe Versier Je Een Kamer Met Klatergoud

Video: Hoe Versier Je Een Kamer Met Klatergoud
Video: Kerstboomversieringsideeën Versier met mij Echte boom 2024, April
Anonim

Elk nieuwjaar is hetzelfde - een kerstboom met speelgoed in de regen en klatergoud. Ben je het beu? Verbind je fantasie en versier de kamer op een echt nieuwe manier! Haal het klatergoud van de boom en begin met decoreren!

Hoe versier je een kamer met klatergoud
Hoe versier je een kamer met klatergoud

Het is nodig

  • 1. Klatergoud;
  • 2. Regen;
  • 3. Serpentijn;
  • 4. Elektrische slinger;
  • 5. Dunne draad;
  • 6. Whatman-papier;
  • 7. Nietmachine;
  • 8. Plakband;
  • 9. PVA-lijm;
  • 10. Naaipennen.

instructies:

Stap 1

We versieren de ramen. Bevestig klatergoud rond de omtrek van de raamopening of maak een gaas dat al het glas bedekt. Het blijft om al deze pracht te verlichten met een veelkleurige slinger (LED is veiliger), en je bent verzekerd van een feeststemming.

Stap 2

We versieren de gordijnen. Steek een dunne draad in het klatergoud en vorm verschillende vormen - sneeuwvlokken, sterren, strikken, cijfers voor het komende jaar. Gebruik naaipinnen om de sieraden aan de gordijnen vast te pinnen. Als er een klein kind in huis is, bevestig het klatergoud dan hoger.

Stap 3

We versieren deuropeningen. Strek het klatergoud in de deuropening (als het niet sterk genoeg is, verbind dan eerst het klatergoud met de draad en draai ze in elkaar). Gebruik ducttape om meerdere klatergoudlinten verticaal te bevestigen om een pluizig gordijn te creëren. Klatergoud kan worden afgewisseld met regen en serpentijn.

Stap 4

We versieren de kroonluchter. Bevestig 3 klatergoud aan de kroonluchter, aan de uiteinden hangen kerstballen of ander speelgoed (bijvoorbeeld sneeuwvlokken). U kunt dit doen - verbind drie klatergoud met de onderste uiteinden en hang een grote bal op.

Stap 5

We versieren de muren. Van klatergoud kun je een mooie slinger maken. Optie 1 - draai twee klatergoud van verschillende kleuren (het is beter om weelderige te kiezen), golfachtig bevestig de resulterende slinger aan het behang onder het plafond met behulp van pinnen. Optie 2 - bevestig een klatergoud in golven aan het plafond, hang een kleine bal of speelgoed aan de onderkant van elke golf.

Stap 6

We versieren de tafel. Neem een tekenpapier en rol het in een kegel (het kan breed en laag of smal en hoog zijn). Zet het papier vast met een nietmachine. Bevestig vervolgens klatergoud aan de onderkant. Rol het klatergoud op tot de bovenkant van de kegel om een visgraat te creëren. Om het klatergoud beter vast te houden, smeer je het papier eerst in met PVA-lijm.

Stap 7

We versieren onszelf. Gebruik een pluizig klatergoud (draai er twee en zet vast indien nodig) die qua kleur bij je outfit past. Er komt een prachtige boa cape uit. Gelukkig nieuwjaar!

Aanbevolen: