Hoe Versier Je Een Kamer In Het Nieuwe Jaar?

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Een Kamer In Het Nieuwe Jaar?
Hoe Versier Je Een Kamer In Het Nieuwe Jaar?

Video: Hoe Versier Je Een Kamer In Het Nieuwe Jaar?

Video: Hoe Versier Je Een Kamer In Het Nieuwe Jaar?
Video: #8 Mini tienerkamer: de woonfrustratie van Teddy | IKEA Wooninspiratie 2024, April
Anonim

De voorbereidingen voor het vieren van het nieuwe jaar beginnen vroeg. Als het gezin kinderen heeft, zal het proces van het inrichten van de kamer veranderen in een opwindend gezamenlijk tijdverdrijf. Het bedenken van de decoratie van de kamer en de outfit voor de kerstboom, nieuwjaarsambachten, het ophangen van slingers in de kamer zal enkele dagen duren, waardoor ze een solide vakantie worden en een heleboel aangename herinneringen opleveren.

Hoe versier je een kamer in het nieuwe jaar?
Hoe versier je een kamer in het nieuwe jaar?

Het is nodig

Kerstboom, sparren takken, zout, kerstboomversieringen, elektrische slingers, regen, draad, klatergoud, breed lint, vazen, terrine, gekochte blikken met sneeuw en rijp, kapot speelgoed, karton, schaar, draad, PVA lijm, borstel

instructies:

Stap 1

Installeer een levende boom. Snijd de onderste takken van haar af, ze zullen nog steeds nodig zijn. Versier de kerstboom eerst met groot speelgoed en daarna met kleintjes. Maak van een breed gekleurd lint een paar strikken recht op de takken. Wikkel de boom in een gekleurde elektrische slinger en dek af met regen.

Plaats een speelgoed Kerstman onder de boom. Pak alle cadeautjes in met mooi inpakpapier en knoop ze vast met linten. Leg de cadeautjes naast de kerstman.

Stap 2

Vuren takken in "rijm"

Bereid een sterke zoutoplossing in een verhouding van 2 kg zout op 3 liter water. Kook het totdat het zout volledig is opgelost. Dompel de takken er enkele uren in, verwijder ze dan voorzichtig en droog ze af. Vuren takken zullen bedekt zijn met kristallen van zoute "sneeuw".

Zet de ijzige takken in vazen en schik ze in de kamer.

Stap 3

Draai een bel silhouet of gewoon een ingewikkelde vorm uit draad. Wikkel in glitter klatergoud. Bevestig enkele kerstboomversieringen. Spuit het vaartuig met een blik sneeuw. Hang de decoratie aan een muur of raam.

Zet een paar sparren takken vast met een draad, hang kerstballen aan de takken, versier met regen en kunstsneeuw uit een spuitbus. Zet het kerstboomboeket in een vaas of hang het aan de muur.

Stap 4

Knip sterren van verschillende groottes uit dik karton. Breng een ruime hoeveelheid lijm aan op het oppervlak van de ster. Maal een dun glazen speelgoed met een stamper. Strooi glassplinters over het zelfklevende oppervlak. Laat drogen. Schud zachtjes. Lijm het tweede oppervlak van de kartonnen sterren met lijm, ook bestrooi met gebroken glas.

Bevestig de sterren aan lange draden en hang ze over het raam.

Stap 5

Hang kleurrijke slingers door de kamer. Het knipperlicht zorgt voor een feestelijke sfeer. Bevestig de slingers aan de kroonlijst of hang ze aan de muur. Ze kunnen ook een kroonluchter of touw rond een staande lamp versieren.

Stap 6

Schik mooie kerstboomversieringen in grote containers. Dit kunnen slakommen, vazen, terrines zijn.

Voeg aan dezelfde containers elke sinaasappel toe, die bedekt is met kruidnagel. Een onbeschrijfelijk aroma verspreidt zich door de kamer.

Aanbevolen: