Hoe Kleed Je Een Kamer Aan Voor Het Nieuwe Jaar?

Inhoudsopgave:

Hoe Kleed Je Een Kamer Aan Voor Het Nieuwe Jaar?
Hoe Kleed Je Een Kamer Aan Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Hoe Kleed Je Een Kamer Aan Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Hoe Kleed Je Een Kamer Aan Voor Het Nieuwe Jaar?
Video: ZO IS JOUW KAMER ALTIJD NETJES u0026 GEZELLIG! | Opruim Tips 2024, Maart
Anonim

De voorbereiding op het nieuwe jaar kost veel tijd en moeite. Zeker als er veel gasten in uw huis samenkomen voor een vakantie. Het is immers niet alleen nodig om een geschikte outfit, accessoires te kiezen, na te denken over het menu van de feesttafel, maar ook om het huis op een mooie en originele manier in te richten. Al kun je je beperken tot de inrichting van één ruimte, waar het nieuwe jaar wordt gevierd.

Hoe kleed je een kamer aan voor het nieuwe jaar?
Hoe kleed je een kamer aan voor het nieuwe jaar?

instructies:

Stap 1

Het belangrijkste kenmerk van de nieuwjaarsvakantie is de kerstboom. Het kan in de hoek van de kamer worden geplaatst, versierd met slingers en origineel helder speelgoed. Of koop een kleine kunstkerstboom en zet deze op tafel. Misschien heb je niet één kerstboom. Gebruik koekjes, snoepjes of andere handige versieringen om kleine kerstbomen te bouwen en de kamer ermee te versieren.

Stap 2

Plaats kerst- of kerstmanbeeldjes, engelen op de planken, versier de muren met slingers of maak een felicitatie-inscriptie.

Stap 3

De voordeur kan volgens Europese tradities worden versierd met een krans van groene takken, dennenappels, bessen, vers en kunstfruit. Het is belangrijk dat natuurlijke kleuren de overhand hebben: groen, wit, rood, geel en andere. Deze kransen kunnen in winkels worden gekocht of met de hand worden gemaakt. In het laatste geval zal de krans een exclusieve belichaming van uw verbeelding blijken te zijn. Versier het met zijden linten of gekleurde draden.

Stap 4

Feestelijke tafeldecoratie maakt ook deel uit van de kamerdecoratie. Gebruik naast kaarsen, patronen op borden en verschillende beeldjes, originele composities van bloemen, bessen, fruit. Het hangt allemaal af van de vlucht van je verbeelding. Experimenteer gerust. Het proces is best leuk en verslavend. Het is noodzakelijk dat de decoratie van de kamer een sfeer van feest en magie creëert.

Stap 5

Als je een open haard hebt, versier deze dan met decoratieve laarzen gevuld met snoep en andere zoetigheden. Nieuwjaar is een gezinsvakantie, dus de open haard - de personificatie van de haard - moet bijzonder helder en mooi worden gedecoreerd. Je kunt er een symbool van de nieuwjaarsvakantie op zetten - een kleine kerstboom met kaarsen en beeldjes.

Aanbevolen: