Hoe Versier Je Een Kamer Met Ballonnen?

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Een Kamer Met Ballonnen?
Hoe Versier Je Een Kamer Met Ballonnen?

Video: Hoe Versier Je Een Kamer Met Ballonnen?

Video: Hoe Versier Je Een Kamer Met Ballonnen?
Video: Hoe maak je een ballonnenslinger 2024, April
Anonim

Ballonnen kunnen een prachtige decoratie zijn voor elk feest. Het assortiment van deze producten is tegenwoordig erg breed, waardoor u ze zo kunt kiezen dat ze passen bij de gelegenheid waarop het feest wordt georganiseerd. Er zijn veel manieren om kamers met ballonnen te versieren, het is de moeite waard om ze te kiezen, geleid door wie voor wie en bij welke gelegenheid de vakantie is geregeld.

Hoe versier je een kamer met ballonnen
Hoe versier je een kamer met ballonnen

instructies:

Stap 1

Als het een verjaardagsfeestje is, kun je felgekleurde ballonnen gebruiken. Ze kunnen eenvoudig worden vastgemaakt aan gordijnen, planken en meubels, aan de muur worden gelijmd, slingers en bogen maken van ballonnen, die de laatste tijd erg modieus en populair waren. Van kleine ronde bolletjes kunnen bloemen worden gemaakt en aan muren en tapijten worden bevestigd. Als de verjaardag voor kinderen is, is het beter om gewoon een groot aantal heldere ballen van verschillende groottes door de kamer te strooien, zodat kinderen er vrij mee kunnen spelen. Bovendien zullen de ballen die eenvoudig aan de muren worden gehangen een kind niet erg verrassen, maar een kinderkamer bezaaid met ballen zal hem verrukken.

Stap 2

Voor een jeugdfeest is het goed om heldere heliumballonnen te gebruiken die aan het plafond kunnen worden gehangen door er een slang aan vast te binden. Je kunt ook gewone ballen gebruiken die aan het plafond blijven plakken als je ze eerst krachtig met wol elektriseert. U kunt ook originele grote ronde transparante ballen kopen, die verschillende veelkleurige kleine ballen bevatten. Drie tot vijf van deze ballonnen zullen een feestzaal perfect versieren.

Stap 3

Heliumballonnen kunnen met linten aan kleine gewichten worden vastgemaakt en op verschillende niveaus op de grond worden geplaatst - zodat ze er ook heel origineel uitzien.

Stap 4

Als u bruiloften plant, zullen felrode hartvormige ballonnen bij u passen. Hoe meer je ze koopt, hoe beter. Ze kunnen overal worden geplaatst - op muren, onder het plafond, op de vloer en zelfs op een tafel en stoelen, zolang ze maar chaotisch verspreid zijn. In combinatie met traditionele slingers en gewone ballen ziet deze decoratie er gewoon geweldig uit.

Stap 5

Voor andere speciale gelegenheden kunt u parelmoerballen met dezelfde vorm kopen. Het is wenselijk dat ze in pastelkleuren zijn. Nadat je er een glanzende serpentijn aan hebt gebonden, kun je ze aan de muur lijmen met kleine stukjes dubbelzijdig plakband. De ballen kunnen willekeurig worden opgehangen, of je kunt er verschillende boogpatronen van maken of iets schrijven.

Ballonnen zijn een prachtige decoratie voor elke gelegenheid. Het belangrijkste is om de juiste kleur en vorm te kiezen en je fantasie te tonen.

Aanbevolen: