Hoe Geef Je Een Halloween-feestje Thuis Voor Kinderen?

Inhoudsopgave:

Hoe Geef Je Een Halloween-feestje Thuis Voor Kinderen?
Hoe Geef Je Een Halloween-feestje Thuis Voor Kinderen?

Video: Hoe Geef Je Een Halloween-feestje Thuis Voor Kinderen?

Video: Hoe Geef Je Een Halloween-feestje Thuis Voor Kinderen?
Video: Halloween make up voor kinderen | Koalabeautymama.nl 2024, April
Anonim

Themafeesten zijn de laatste tijd enorm populair geworden. Het feest van Allerheiligen, of Halloween, is een geweldige gelegenheid om een interessante en ongewone verhaallijnvakantie voor kinderen thuis te organiseren.

Hoe geef je een Halloween-feestje thuis voor kinderen?
Hoe geef je een Halloween-feestje thuis voor kinderen?

instructies:

Stap 1

Als je het aantal gasten hebt bepaald, moet je iedereen uitnodigingen voor het feest sturen. Voor deze gelegenheid zijn uitnodigingskaarten in de vorm van een vleermuis, een zwarte kat of kaartjes met het hoofdsymbool van Halloween - een lachende gouden pompoen, geschikt. Ansichtkaarten moeten van tevoren worden uitgedeeld, aangezien gasten tijd nodig hebben om hun eigen carnavalskostuum voor te bereiden.

Stap 2

Voor een onvergetelijk Halloween kinderfeestje is het essentieel om de juiste sfeer binnenshuis te creëren. Het is belangrijk om hier een evenwicht te vinden: versier de kamer met de traditionele attributen van de slechtste vakantie van het jaar, zonder de uitgenodigde kinderen bang te maken. Binnen kun je kleine pompoenen plaatsen (decoratief en gewoon), geverfd met goud en lichtbruine verf, kleine zwarte spinnen op de muren plaatsen en papieren silhouetten van katten en heksen die op een bezemsteel vliegen op de ruiten plakken. In de hoeken kun je vriendelijke geesten uit ballonnen 'onderbrengen'. Om ze te maken, neem je een paar ballonnen opgeblazen met helium, transparante witte tule en een zwarte stift. Bedek de ballen met stukken stof en verf ogen en een glimlach erop. Bind de geesten aan zware zandzakken en plaats ze in de hoeken van de kamer.

Stap 3

Bedek de tafel met een oranje of knalrood tafelkleed en versier deze met zwarte servetten. Als traktatie zijn lichte sandwiches versierd in de vorm van spinnen of grappige monsters en fruit geschikt. Op de schil van mandarijnen kun je de ogen en de glimlach van "pumpkin Jack" schilderen en kebabs maken van druiven. Onder de drankjes moet zijn - pompoen of sinaasappelsap, fruitdrank van wilde bessen.

Stap 4

Denk van tevoren aan entertainment voor gasten. Voor een Halloween-feest moet je spellen met het juiste thema kiezen. Je kunt kinderen uitnodigen om zelf een "mummie" te maken. Maak hiervoor een paar rollen toiletpapier en een stopwatch klaar. De jongens moeten hun vriend snel en efficiënt in papier wikkelen. De winnaar is degene die de taak als eerste heeft voltooid. Een ander interessant spel is "Web". Voor haar moet je verschillende kleine souvenirs kopen en deze met wollen draad omwikkelen. De taak van het kind is om de bal af te wikkelen en de prijs te krijgen zonder het spinnenweb te verstrikken. Om Pumpkin Hockey te spelen, heb je een middelgrote pompoen en een dweil nodig. Het kind moet de groente in een geïmproviseerde poort dweilen. De winnaar is degene die het doel sneller bereikt.

Aanbevolen: