Hoe Versier Je Een Appartement Met Ballonnen?

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Een Appartement Met Ballonnen?
Hoe Versier Je Een Appartement Met Ballonnen?

Video: Hoe Versier Je Een Appartement Met Ballonnen?

Video: Hoe Versier Je Een Appartement Met Ballonnen?
Video: DIY Oud u0026 Nieuw Ballonslinger | Westwing stijltips 2024, Maart
Anonim

Een goede vakantie is niet alleen goede vrienden en cadeaus, avondprogramma en goede muziek. Dit is in de eerste plaats de sfeer waarin uw gasten en u deze dag zullen doorbrengen, en het hangt grotendeels af van de externe inrichting van de ruimte waar u het feest organiseert. Elke vakantie heeft zijn eigen tradities, maar het inrichten van een appartement met ballonnen is de meest veelzijdige, redelijk betaalbare en mooie optie.

Hoe versier je een appartement met ballonnen?
Hoe versier je een appartement met ballonnen?

Noodzakelijk

latex ballonnen, folie, ballonnen voor modellering, handpomp, heliumballon

instructies:

Stap 1

Nu bieden veel bedrijven hun diensten aan voor feestelijke decoratie. Tegelijkertijd proberen ze rekening te houden met al uw wensen, het thema van de vakantie, de leeftijd van de jarige, als het een verjaardag is. De opties zijn heel verschillend: krullende ballen in de vorm van dieren, bloemen, harten; felicitatie inscriptie met ballonnen van verschillende kleuren; boeketten van ballonnen; decoratie van deur- en raamopeningen; hele composities rond het thema van de vakantie van smalle flexibele ballen.

Stap 2

Het is echter mogelijk dat u geen contact hoeft te zoeken met de specialisten, hoewel professioneel ontwerp altijd voordelig lijkt. U kunt zelf de registratie verzorgen. Bepaal het kleurenschema. Bedenk waar de gekleurde ballen geschikt zijn, waarin het beter is om twee of drie kleuren te prefereren. Bepaal of het eenvoudige ballen of lange modelleerballen zijn.

Stap 3

Houd bij het kopen van ballen rekening met hun relatieve onbetrouwbaarheid - koop 10% meer dan je nodig hebt, om je geen zorgen te maken over het barsten van kopieën op een cruciaal moment.

Stap 4

Zorg bij het plaatsen van ballen in een appartement voor een korte afstand tussen ballen en lampen, kroonluchters, kaarsen. Denk na over wie en waar zullen zitten, hoe ze de tafel zullen verlaten - zal het uw ontwerp niet hinderen en irriteren in plaats van aangenaam te maken en een feestelijke sfeer te creëren?

Stap 5

Ballonmodellering wordt "draaien" genoemd. Als je klaar bent om jezelf in deze branche uit te proberen, leer dan de basisprincipes die elke beginnende twister zou moeten kennen. Websites helpen je hierbij bijvoorbeeld. https://www.rukodelie.by/18/1841.php e

Stap 6

Als je de kamer wilt decoreren met ballonnen die aan het plafond blijven plakken, heb je een heliumballon nodig, evenals mondstukken voor het opblazen van latexballonnen en folieballonnen. Zelfs dure ballonnen van hoge kwaliteit kunnen barsten wanneer ze worden opgeblazen zonder speciale hulpstukken. Het is ook handig om een speciaal verloopstuk te gebruiken met een manometer die de gastoevoer regelt, maar dit is een duur apparaat, evenals een heliumfles, dus het heeft geen zin om ze voor eenmalig gebruik te kopen.

Aanbevolen: