Hoe Versier Je Een Appartement Met Foto's Voor Het Nieuwe Jaar?

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Een Appartement Met Foto's Voor Het Nieuwe Jaar?
Hoe Versier Je Een Appartement Met Foto's Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Hoe Versier Je Een Appartement Met Foto's Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Hoe Versier Je Een Appartement Met Foto's Voor Het Nieuwe Jaar?
Video: Prettige Kerst en gelukkig nieuwjaar 2021 vanwege Sapa 2024, April
Anonim

Om een nieuwjaarsstemming te creëren, moet je het appartement inrichten. Je kunt dit doen met traditionele slingers en klatergoud, of je kunt foto's met nieuwjaarsfiguren op de muren plaatsen.

Hoe versier je een appartement met foto's voor het nieuwe jaar?
Hoe versier je een appartement met foto's voor het nieuwe jaar?

Noodzakelijk

  • - Foto lijstje;
  • - oude ansichtkaarten of kindertekeningen;
  • - servetten;
  • - schaar;
  • - effen lichte stof;
  • - batting of synthetische winterizer;
  • - gekleurde draden;
  • - dubbelzijdig plakband of spijkers met een hamer.

instructies:

Stap 1

Print veel foto's met nieuwjaarsscènes. Of zoek oude ansichtkaarten. U kunt ook kindertekeningen gebruiken om uw appartement te versieren.

Stap 2

Koop goedkope houten fotolijsten bij bijvoorbeeld IKEA winkels. Kies diegene die geen glas hebben, dergelijke producten (deze eigenschap is belangrijk als je geen tientallen spijkers in de muren wilt slaan) zijn zowel lichter als goedkoper.

Stap 3

Versier houten kozijnen. Knip kleine sneeuwvlokken uit de folie. Verf het hout met blauwe of blauwe verf, gebruik acrylverf voor hout, deze laten geen sporen achter op muren en handen, of nagellak in de overeenkomstige kleuren. Wanneer de verf droogt, lijm je sneeuwvlokken op de frames, buig je hun uiteinden over de randen van het houten product. Plaats afbeeldingen in frames.

Stap 4

Maak zachte sneeuwpoppen. Knip hiervoor twee cirkels uit de stof voor de onderste en bovenste sneeuwballen waaruit dit personage bestaat. Maak ook één voor één patronen van tussenvulling (of opvulling polyester) voor het hoofd en lichaam, deze details zouden iets groter moeten zijn. Plaats de cirkel van tussenvulling tussen de twee stoffen, naai in een cirkel met een knoopsgat zodat de binnenlaag "uitsteekt". Borduur op een kleinere sneeuwbal ogen en een wortelneus. Naai de ene cirkel op de andere. Als je wilt, kun je mutsen en sjaals breien voor de sneeuwmannen.

Stap 5

Knip sneeuwvlokken uit servetten. Bevestig ze aan de muur, verspreid de stralen. Als het wandbekledingsmateriaal het toelaat, gebruik dan kleine stukjes dubbelzijdig plakband of potloodlijm.

Stap 6

Bevestig de frames langs het oppervlak van de muren op verschillende hoogten en onder verschillende hoeken, precies bovenop de sneeuwvlokken, maar zo dat het meeste van elk zichtbaar is. Gebruik dubbelzijdig plakband of gewone nagels.

Aanbevolen: