Hoe Versier Je Een Bruiloft Met Ballonnen

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Een Bruiloft Met Ballonnen
Hoe Versier Je Een Bruiloft Met Ballonnen

Video: Hoe Versier Je Een Bruiloft Met Ballonnen

Video: Hoe Versier Je Een Bruiloft Met Ballonnen
Video: DIY Oud u0026 Nieuw Ballonslinger | Westwing stijltips 2024, April
Anonim

Een bruiloft voorbereiden is een nogal lastig, opwindend en kostbaar proces. Maar hoe aangenaam is het om te genieten van het resultaat van uw arbeid en zoektochten. Een belangrijke voorbereidingsfase is de keuze van een zaal voor de viering. We mogen niet vergeten dat zelfs een kamer die op het eerste gezicht niet de meest aantrekkelijke is, op een nieuwe manier kan schitteren als deze prachtig is ingericht.

Hoe versier je een bruiloft met ballonnen
Hoe versier je een bruiloft met ballonnen

instructies:

Stap 1

Decoreren met ballonnen is niet zomaar ballonnen aan de muur en het plafond geplakt, maar een hele kunst. Je kunt rode hartvormige ballonnen op de grond strooien, waardoor een helder accent ontstaat en de kinderen bezig zijn. Op de tafels kun je ballonnen gevuld met helium leggen; bind ze met linten aan kandelaars of hoge schalen. Het is ook origineel om ballonnen met namen als uitnodigingskaarten te gebruiken.

Stap 2

Een prachtige boog gemaakt van ballonnen in combinatie met lichte stof zal het bruidspaar en hun gasten bij de ingang ontmoeten en een romantische, speelse sfeer creëren. De compositie in de vorm van ringen of harten op de centrale muur past harmonieus in de sfeer van de vakantie.

Stap 3

Als de bruiloft in een bepaalde stijl plaatsvindt, is het noodzakelijk om een sculptuur te maken van ballonnen met het bijbehorende thema. Je kunt van de ballen hoeden, strikken en pistolen maken als dit past in de algemene focus van het evenement.

Stap 4

Je moet geen kleurrijke kleurrijke composities door de kamer hangen, alles moet harmonieus zijn. De ballen moeten worden gecombineerd met de kleuren van de kamer en de outfits van de jongeren. Het is optimaal om niet meer dan drie kleuren te kiezen voor decoratie. Linten, luchtige stoffen en serpentijn zijn een uitstekende aanvulling op de ballen.

Stap 5

Als een trap naar de hal leidt waar het evenement is gepland, moet je dat niet vergeten. Plaats de kolommen aan het begin en aan het einde, knoop kleine bloemen van ballonnen of ballonnen gevuld met helium. Al op weg naar de hal dompelen gasten zich onder in de fantastische sfeer van de vakantie. Een beetje fantasie, werk en kleine financiële investeringen - en de vakantie wordt kleurrijk en onvergetelijk.

Aanbevolen: