Hoe Versier Je De Hal Met Ballonnen

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je De Hal Met Ballonnen
Hoe Versier Je De Hal Met Ballonnen

Video: Hoe Versier Je De Hal Met Ballonnen

Video: Hoe Versier Je De Hal Met Ballonnen
Video: DIY Oud u0026 Nieuw Ballonslinger | Westwing stijltips 2024, Mei
Anonim

Velen bereiden zich voor op een feest en kiezen voor de optie om een feestelijke feestzaal of podium met ballonnen te versieren. De prijzen voor een dergelijke service zijn echter niet voor iedereen geschikt. In dit geval kunt u proberen de hal zelf met ballonnen te versieren.

Hoe versier je de hal met ballonnen
Hoe versier je de hal met ballonnen

Het is nodig

  • - de kamer die ingericht moet worden;
  • - veel kleurrijke ballonnen (minstens 100);
  • - een pompje om ballonnen op te blazen.

instructies:

Stap 1

Bepaal eerst het kleurenschema waarin uw ballonsamenstelling wordt uitgevoerd. Versier voor een kinderfeestje de kamer met een groot aantal kleurrijke ballen. In dit geval zijn ook folieballonnen, die verschillende karakters uit kindertekenfilms en sprookjes weergeven, goed geschikt.

Stap 2

Kies voor een huwelijksceremonie zeer zorgvuldig de toon van de ballonnen. De diversiteit is hier totaal misplaatst. Het is het beste om je te beperken tot een paar delicate pastelkleuren. Vergeet niet dat de tinten die u kiest, moeten worden gecombineerd en geharmoniseerd met de rest van het interieur van de kamer en er goed in moeten passen.

Stap 3

Vraag indien nodig aero-ontwerpers om hulp. Door de zaal te bekijken met de blik van een ervaren vakman kunnen ze snel een ontwerpschets maken.

Stap 4

Wil je dat de ballonnen er exclusief uitzien, bestel dan een print erop. Moderne technologieën maken het mogelijk om elke gewenste tekst, foto of afbeelding op de bal te zetten.

Stap 5

Probeer ballonnen rond de omtrek van de hele kamer te hangen, terwijl je ze volgens een bepaald principe gezelschap houdt. Bijvoorbeeld klein en groot, donker en licht, etc. Moderne ballen kunnen verschillende maten, kleuren en vormen hebben.

Stap 6

Maak een interessante thematische compositie. Verzamel van kleine balletjes een hart, bloem, cijfers of de naam van de held van de gelegenheid. Hang de resulterende vorm op een prominente plaats. Ervaren ontwerpers kunnen een grote en volumineuze ballonsculptuur maken. Raadpleeg ze indien nodig.

Stap 7

Besteed speciale aandacht aan de heliumballonnen. Speel met hun "volatiliteit". Bind de ballen bijvoorbeeld aan de rugleuning van stoelen of aan voorwerpen op tafel. Zorg ervoor dat de aangebonden ballonnen de gasten niet hinderen

Stap 8

Bind de ballonnen met mooie linten zodat ze sierlijk naar beneden hangen en laat de ballonnen naar het plafond los. Verbind de met helium gevulde ballonnen met elkaar en bouw er een grote boog van, die tot aan het plafond boven de feesttafel zweeft.

Aanbevolen: