Hoe Organiseer Je Een Nieuwjaarswens Voor Kinderen?

Inhoudsopgave:

Hoe Organiseer Je Een Nieuwjaarswens Voor Kinderen?
Hoe Organiseer Je Een Nieuwjaarswens Voor Kinderen?

Video: Hoe Organiseer Je Een Nieuwjaarswens Voor Kinderen?

Video: Hoe Organiseer Je Een Nieuwjaarswens Voor Kinderen?
Video: Nieuwjaarswens 2024, April
Anonim

Een kind een vakantie geven die hij zich het hele jaar zal herinneren - wat is er beter aan de vooravond van het nieuwe jaar? Om een kind in een wonder te laten geloven, is het niet nodig om professionele animators uit te nodigen of hem mee te nemen naar Lapland. Het is heel goed mogelijk om thuis een sprookje te regelen in het hechte oprechte gezelschap van kennissen en vrienden.

Hoe organiseer je een nieuwjaarswens voor kinderen?
Hoe organiseer je een nieuwjaarswens voor kinderen?

Het is nodig

  • - ruime kamer;
  • - boom;
  • - Nieuwjaarsspeelgoed en decoraties;
  • - carnavalskostuums en maskers;
  • - lekkernijen;
  • - geschenken, prijzen;
  • - vakantiescenario;
  • - attributen voor games, wedstrijden en creativiteit.

instructies:

Stap 1

Om een nieuwjaar voor kinderen te organiseren, moet u gasten uitnodigen op een voor iedereen geschikt tijdstip. 3-4 kinderen van dezelfde leeftijd zijn voldoende voor de vakantie, vooral als de kinderen klein zijn. Spreek de dag van de vakantie af met de ouders en houd rekening met het waak- en slaappatroon van de baby's. Het is het beste om het evenement in de ochtend te organiseren; de optimale duur van de vakantie is niet meer dan 1-2 uur.

Stap 2

Kies een locatie voor het evenement. Als u de kinderen in het appartement gaat ophalen, plaats het speelgoed dan in de kasten en maak ruimte vrij voor spelletjes. Tijdens de vakantie kunt u een kinderspeeltuin huren. Bij helder weer is het het beste om het nieuwjaar voor de kinderen op straat te organiseren, maar in dit geval moet het vakantieprogramma rijk en kort zijn, zodat geen van de kinderen verkouden wordt.

Stap 3

Versier de hal met klatergoud, guirlandes, zet zeker een kerstboom op en kleed hem aan. Als u van plan bent om tijdens de vakantie samen te werken, laat dan ruimte over voor knutselwerk van kinderen, waarmee ze de boom en de kamer zullen versieren. Dek een feesttafel voor de kinderen met snoep, fruit en drankjes.

Stap 4

Denk na over de kostuums voor de presentatoren en deelnemers van de vakantie. Praat vooraf met de ouders over de rol van de kinderen op het evenement. Bereid kostuums of maskers voor om een sprookje op te voeren. Ook kunt u in het script van de vakantie de creatie van nieuwjaarsmake-up opnemen, die kinderen in het spel gebruiken.

Stap 5

Overweeg een vakantiescenario met spelletjes en plezier met een winterthema. Actief spel moet worden afgewisseld met ontspanning, zoals thee drinken of creativiteit. Nodig desgewenst de kerstman en het sneeuwmeisje uit voor de feestdag of kleed ze aan in de kostuums van je ouders. Onthoud dat het nieuwe jaar ondenkbaar is zonder rondedansen rond de boom, liedjes en geschenken.

Stap 6

Kindernieuws op straat geeft kinderen meer mogelijkheden om actief te zijn. Organiseer buitenspelletjes, wedstrijden in het gooien van sneeuwballen, maak samen met kinderen sneeuwpoppen of organiseer sledetochten. Zorg ervoor dat de kinderen niet oververmoeid zijn. Een actieve wandeling kan een binnen begonnen feestje beëindigen en tegelijkertijd de kinderen mee naar huis nemen.

Aanbevolen: