Hoe De Voorjaarsvakantie In Moskou Door Te Brengen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Voorjaarsvakantie In Moskou Door Te Brengen?
Hoe De Voorjaarsvakantie In Moskou Door Te Brengen?

Video: Hoe De Voorjaarsvakantie In Moskou Door Te Brengen?

Video: Hoe De Voorjaarsvakantie In Moskou Door Te Brengen?
Video: Zacht intermezzo of winterweer dankzij stratosfeer? 2024, April
Anonim

Als je tijdens de voorjaarsvakantie besluit om nergens heen te gaan, maar in Moskou te blijven, bedenk dan een interessant programma voor elke dag, zodat het kind tijd heeft om te ontspannen en nieuwe indrukken op te doen voor het laatste kwartaal van het schooljaar.

Hoe de voorjaarsvakantie in Moskou door te brengen?
Hoe de voorjaarsvakantie in Moskou door te brengen?

instructies:

Stap 1

De eerste dag. Wandeling in het park. Alle administratieve districten van Moskou hebben prachtige parken en pleinen. Maak een lange wandeling om uw kind een pauze van de les te geven. Het weer eind maart kan zonnig en helder of bewolkt zijn, dus kies je kleding op basis van de temperatuur. In het park kun je vogels en eekhoorns spotten, een speciaal geprepareerde voerbak aan een boom hangen en deze vullen met lekkers voor de bewoners van het park.

Stap 2

Tweede dag. Een ongewoon museum. Bezoek een interessante plaats om de tijd van de voorjaarsvakantie voor het kind nuttig te maken. Je kunt naar het Museum "Russische vilten laarzen", het Museum van de zoetwarenfabriek "Red October", Vernissage in Izmailovo, waar je de geschiedenis van de Russische klederdracht en het dagelijks leven kunt bestuderen. Ook een zeer interessante plaats is het Museum van Water of het Museum-Theater "Ice Age". Deze ongebruikelijke plaatsen zijn meestal niet opgenomen in het programma van het bezoeken van schoolkinderen als onderdeel van het onderwijsproces. Houd er rekening mee dat sommige musea op afspraak geopend zijn. Daarnaast ontvangen sommige van hen tijdens de schoolvakanties gratis bezoek.

Stap 3

Dag drie. Beleef thuis een echte voorjaarsvakantie. Nodig de vrienden van uw kind uit. Bereid wedstrijden, kleine cadeautjes en leuke spelletjes voor voor alle deelnemers. Wat betreft de feesttafel, denk samen met uw kind na over de lijst met gerechten en neem deze op in het kookproces. Je kunt ook uitnodigingen voor gasten regelen, hiervoor gekleurd karton, papier, linten en viltstiften gebruiken, probeer het kind te boeien met dit creatieve proces.

Stap 4

Dag vier. Als het kind een beetje uitgerust is, kun je een dag aan zijn culturele ontwikkeling besteden en een bezoek brengen aan de Tretjakovgalerij of het Museum voor Schone Kunsten genoemd naar A. S. Poesjkin. Houd er rekening mee dat er deze dagen wachtrijen kunnen zijn bij de ingang.

Stap 5

Dag vijf. Een wandeling naar de film. Zelfs als je niet echt van moderne tekenfilms houdt, zal het kind blij zijn met een bezoek aan de bioscoop. Tijdens de schoolvakanties worden verschillende kinderfilms uitgebracht, zodat u de meest interessante voor uw kind kunt kiezen. In het bioscoopgebouw kun je airhockey spelen, fruitmachines spelen, een taart eten of andere lekkernijen.

Stap 6

Zesde dag. Door de stad heen lopen. Tijdens het studeren heeft het kind niet veel mogelijkheden om door Moskou te lopen, dus besteed een dag aan je geboorteplaats. Bezoek het Rode Plein, maak een wandeling langs de Boulevard Ring. Je kunt het hebben over een aantal plekken die voor jou belangrijk zijn, bijvoorbeeld waar je hebt gestudeerd of naar welk café je bent geweest tijdens je studie. Zo'n verhaal kan het kind interesseren, hij zal begrijpen dat ook jij ooit een schooljongen was.

Stap 7

Zevende dag. Vrije tijd. U kunt met uw kind naar een van de waterparken gaan, skiën in het indoorskicomplex in Krasnogorsk of een curling- of bowlingbaan boeken. Een dergelijk einde van de vakantie zal de student een boost van energie geven voor de start van het onderwijsproces.

Aanbevolen: