Hoe Breng Je De Voorjaarsvakantie Thuis Door?

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je De Voorjaarsvakantie Thuis Door?
Hoe Breng Je De Voorjaarsvakantie Thuis Door?

Video: Hoe Breng Je De Voorjaarsvakantie Thuis Door?

Video: Hoe Breng Je De Voorjaarsvakantie Thuis Door?
Video: Hoe draad trekken door een geribde buis? 2024, Mei
Anonim

De voorjaarsvakantie is een van de leukste evenementen van het jaar. Maar wat als je ze, ondanks het uitstekende weer buiten het raam, om de een of andere reden thuis moet doorbrengen? Wanhoop niet, want het belangrijkste is dat je veel vrije tijd voor de boeg hebt.

Hoe breng je de voorjaarsvakantie thuis door?
Hoe breng je de voorjaarsvakantie thuis door?

Noodzakelijk

  • - tafel spellen,
  • - boeken,
  • - films.

instructies:

Stap 1

Ga slapen. Misschien is het belangrijkste dat een persoon tijdens weekdagen mist, slaap. En de feestdagen zijn de meest geschikte tijd om dit tekort aan te vullen. Neem de eerste paar dagen de tijd om wat lichamelijke rust te krijgen. Ga bij de eerste geeuw naar bed en val in slaap met een zuiver geweten, niet bang om te verslapen.

Stap 2

Blijf niet lang in bed liggen. Twee dagen is genoeg voor je lichaam om fysiek volledig te herstellen. U wilt niet dat uw dromen uw belangrijkste vakantieherinnering worden. Ruim je appartement of in ieder geval je kamer op. De lente is de tijd waarin mensen updates willen, en algemene schoonmaak met het weggooien van onnodig afval is een zeer geschikte manier om lichtheid en netheid te voelen.

Stap 3

Bekijk films die eerder geen tijd meer hadden. Maak een lijst van meerdere films en bekijk er één per dag. Maak aantekeningen na het bekijken, zodat uw indrukken van de nieuwe scène lang worden onthouden.

Stap 4

Leer nieuwe recepten. Geniet van zelfgemaakte fruittaart of verse desserts. Zulke gerechten vrolijken op en de geur van gebak zorgt voor gezelligheid.

Stap 5

Laat je lichaam niet veranderen in een ontspannen karkas. Oefen regelmatig. Zoek een video op internet en werk met een virtuele trainer of doe gewone oefeningen zoals squats of push-ups. Door uw lichaam in goede conditie te houden, kunt u tijdens de vakantie niet te veel ontspannen, en dit draagt op zijn beurt bij aan een veilige overgang naar de werkmodus na het einde ervan.

Stap 6

Nodig je vrienden uit. Speel bordspellen of Twister met ze. Beleef een avond vol herinneringen of een groepsfilm kijken. Een groot voordeel van een vakantie is dat gasten er niet naar hoeven te streven om zo snel mogelijk naar huis te gaan, aangezien er geen haast is in de ochtend.

Stap 7

Ventileer je huis regelmatig om je lichaam zuurstofvrij te houden. Frisse lucht verkwikt en versterkt. Het belangrijkste is dat je jezelf moet voorbereiden op zo'n thuisvakantie: het is nooit saai voor iemand die niet wacht om vermaakt te worden, maar zich inspant om een geweldig tijdverdrijf te hebben. Spring daarom niet uit, maar probeer jezelf te boeien met je favoriete dingen.

Aanbevolen: