Voorjaarsvakantie: Zo Breng Je Tijd Door Met Je Kind

Inhoudsopgave:

Voorjaarsvakantie: Zo Breng Je Tijd Door Met Je Kind
Voorjaarsvakantie: Zo Breng Je Tijd Door Met Je Kind

Video: Voorjaarsvakantie: Zo Breng Je Tijd Door Met Je Kind

Video: Voorjaarsvakantie: Zo Breng Je Tijd Door Met Je Kind
Video: 81 - 4 manieren om niet uit je slof te schieten 2024, April
Anonim

De voorjaarsvakanties zijn erg kort, dus het is vrij moeilijk om de vrije tijd van het kind goed te verdelen. Heel vaak worden kinderen ofwel naar hun grootouders in het dorp gestuurd, of ze moeten de hele week thuisblijven van school. Maar deze dagen kunnen samen en veel interessanter worden doorgebracht.

Hoe breng je de voorjaarsvakantie door met je kind?
Hoe breng je de voorjaarsvakantie door met je kind?

instructies:

Stap 1

Tijdens de vakantie niet alleen uitrusten, maar ook genieten. Theaters, musea, galerijen, tentoonstellingen, toeristische reizen, kampen - al deze instellingen en instellingen bieden een grote selectie van speciaal voorbereide programma's voor kinderen van verschillende leeftijden.

Stap 2

Musea openen hun deuren met een uitgebreid programma aan excursies voor scholieren, met videosessies, quizzen en interactieve activiteiten. Sommige musea bereiden zich voor op het houden van verschillende wedstrijden en zelfs masterclasses, bijvoorbeeld over volkskunst.

Stap 3

Tijdens de vakanties worden literaire voordrachten, themaspellen of speelfilms georganiseerd in kinderbibliotheken en kinderkunstclubs. Breng je kinderen daarheen. Tijdens deze evenementen kunt u niet alleen kennis maken met verschillende kunstwerken, maar ook met themavakanties. Zo kan het onderwerp ecologie, water of ruimte aangesneden worden.

Stap 4

Bezoek met uw kinderen muziek-, toneel- of poppentheaters, galerieën en tentoonstellingszalen, historische musea. Daar bereiden ze speciaal voor de feestdagen educatieve en amusementsprogramma's voor. Uw kind maakt kennis met het werk van kunstenaars, de eigenschappen van stenen, wassen beelden en andere interessante dingen en weetjes.

Stap 5

In kinderkampen en instellingen voor de creativiteit van kinderen worden intellectuele en spirituele programma's aangeboden. Stuur uw kinderen daarheen, en ze zullen niet alleen een actieve rust hebben, maar zullen ook op een onderhoudende manier een vreemde taal, geschiedenis blijven leren, creativiteit ontwikkelen, sporten en deelnemen aan verschillende competities.

Stap 6

Neem contact op met uw reisbureau. Voor de voorjaarsvakantie bereiden ze speciale aanbiedingen voor - familie-uitstapjes. Kies ervoor om door Rusland te reizen of naar het buitenland te gaan. Het kind maakt kennis met de geschiedenis van de stad, de bezienswaardigheden en het culturele leven van de mensen. Zo verbreedt u de horizon van uw kind enorm en beleeft u een geweldige tijd met het hele gezin.

Aanbevolen: