Hoe De Verjaardag Van Een Meisje Te Vieren

Inhoudsopgave:

Hoe De Verjaardag Van Een Meisje Te Vieren
Hoe De Verjaardag Van Een Meisje Te Vieren

Video: Hoe De Verjaardag Van Een Meisje Te Vieren

Video: Hoe De Verjaardag Van Een Meisje Te Vieren
Video: 🎂de VERJAARDAG van ELINA VIEREN!🎁 2024, Mei
Anonim

De verjaardag van een geliefd meisje is een belangrijke feestdag voor haar vriend. Het ligt in jouw macht om ervoor te zorgen dat deze vakantie lang herinnerd zal worden door je geliefde en een echt wonder voor haar wordt.

Hoe de verjaardag van een meisje te vieren
Hoe de verjaardag van een meisje te vieren

Noodzakelijk

  • - boeket;
  • - Ballonnen;
  • - affiche;
  • - eten.

instructies:

Stap 1

Zoek van tevoren uit of het meisje plannen heeft voor deze dag. Misschien heeft ze al een kamer in het restaurant gehuurd en een gastenlijst gemaakt. In dit geval heb je alleen de eerste helft van de dag om met iets origineels op de proppen te komen. Als het meisje nog geen plannen heeft, vertel haar dan dat je alles zelf wilt regelen.

Stap 2

Laat niet alle felicitaties voor de avond achter. De vakantie zou in de ochtend moeten beginnen. Nodig je vriendin uit voor een romantische middagwandeling. Je denkt misschien dat je de stad heel goed kent, maar loop eens door de bekende straten met een rondleiding. Je leert veel interessante feiten en kunt je voorstellen dat je toerist bent in een onbekende stad, waar alles nieuw voor je is. In plaats van een excursie kunt u ook een ritje in een koets bestellen.

Stap 3

Als de verjaardag van je vriendin op doordeweekse dagen valt, mag dit je er niet van weerhouden om 's ochtends een feestelijke sfeer te creëren. Bestel haar bloemen rechtstreeks op kantoor. Bevestig een briefje met liefdesverklaringen en wensen aan het boeket.

Stap 4

Nadat je hebt besloten om je verjaardag thuis te vieren, zorg je voor de feestelijke aankleding van de kamer. Het eenvoudigste is om de kamer te decoreren met ballen van kleuren die goed bij elkaar passen. Je kunt een poster met de woorden "Happy Birthday!" aan de muur hangen. Zorg voor de tafelaankleding - leg een mooi tafelkleed, koop servetten met een feestelijk patroon. Details als deze zijn belangrijk voor veel meisjes. Als je niet goed bent in koken, maar je geliefde wilt verrassen met je eigen gerechten, vraag dan je zus of vriend om je te helpen en, voor het geval, het nummer van de dichtstbijzijnde keuken te vinden.

Stap 5

Nadat je de dag voor de vakantie een tafel in een café of restaurant hebt besteld, ga je naar binnen en vraag je of alles in orde is met je bestelling. Informeer bij de chef of hij de door jou gekozen gerechten kan bereiden zodat tijdens de vakantie alles precies gaat zoals je had gepland.

Aanbevolen: