Hoe Feliciteer Je Je Zoon Op Zijn Verjaardag

Inhoudsopgave:

Hoe Feliciteer Je Je Zoon Op Zijn Verjaardag
Hoe Feliciteer Je Je Zoon Op Zijn Verjaardag

Video: Hoe Feliciteer Je Je Zoon Op Zijn Verjaardag

Video: Hoe Feliciteer Je Je Zoon Op Zijn Verjaardag
Video: Het nieuws wordt aan de kinderen verteld! #6.1 | Een Huis Vol 2024, Mei
Anonim

Kinderen vinden het leuk om niet alleen cadeaus voor hun verjaardag te krijgen, maar ook wenskaarten en posters. Het is belangrijk om aandacht te besteden aan het organisatorische aspect van de vakantie, en dan zal het feest nog lang door uw zoon worden herinnerd.

Hoe feliciteer je je zoon op zijn verjaardag
Hoe feliciteer je je zoon op zijn verjaardag

instructies:

Stap 1

Overweeg de specifieke kenmerken van de psychologie van jongens: de meesten van hen houden er niet van om kleding en schoenen als cadeau te krijgen. Wat u uw zoon precies wilt geven, kiest u afhankelijk van zijn leeftijd en persoonlijke voorkeuren. Dit kan bijvoorbeeld een interessant boek zijn, een technisch speelgoed, een bouwdoos. Het kan een grote fout zijn voor ouders om 's ochtends een cadeau te geven, onmiddellijk nadat ze het kind hebben gevraagd. Dit moet midden in de vakantie gebeuren.

Stap 2

Stel uw felicitatietekst samen. Het hoeft niet poëtisch te zijn - proza is voldoende. Vermeld daarin zeker dat uw zoon volwassen is geworden. Wens hem succes met zijn studies, hobby's.

Stap 3

Aangezien kinderen later wakker worden dan hun ouders, moet u zich vroeg voorbereiden op de vakantie. Versier de verjaardagskamer met goed voorbereide posters, ballonnen en slingers. Verpak het cadeau in een doos, die vervolgens in decoratief papier wordt gewikkeld en met een lint wordt vastgebonden. Stel het nog niet bloot. Dek de tafel af, maar haal de taart er nog niet uit met kaarsen.

Stap 4

Voordat u het kind uitnodigt en vrienden aan tafel uitnodigt, sluit u de gordijnen en doet u de lichten in de kamer uit. Als je zoon aan tafel zit, haal je de taart uit de koelkast, zet je er kaarsen op in de keuken en steek je hem aan. Wacht tot een ander familielid de begroeting voorleest, open dan de deur, breng de taart naar binnen en plaats deze op tafel. Laat het kind er kaarsjes op uitblazen.

Stap 5

Doe nu het licht aan en neem de geschenkdoos mee. Laat je zoon het zelf openen en ontdekken wat ze hem hebben gegeven. Doorverwezen vrienden kunnen nu ook hun cadeaus geven. Snijd de cake aan en breng thee.

Stap 6

Blijf de vakantie vieren en organiseer leuke spelletjes met je uitgenodigde vrienden, die je kunt spelen zonder de tafel te verlaten. U kunt bijvoorbeeld anagrammen, forfaits, loto spelen. Het belangrijkste is om games te kiezen die iedereen leuk zal vinden.

Aanbevolen: