Hoe Feliciteer Je Je Zoon Op 23 Februari?

Inhoudsopgave:

Hoe Feliciteer Je Je Zoon Op 23 Februari?
Hoe Feliciteer Je Je Zoon Op 23 Februari?

Video: Hoe Feliciteer Je Je Zoon Op 23 Februari?

Video: Hoe Feliciteer Je Je Zoon Op 23 Februari?
Video: How is Pai doing? Near Chiang Mai, Thailand Right Now in 2021 Raw Reality. 2024, Mei
Anonim

Zorg ervoor dat je op 23 februari een vakantie voor je zoon regelt, want hij is een toekomstige sterke betrouwbare man. Frisse ideeën die overeenkomen met de geest van Defender of the Fatherland Day zullen je helpen deze dag ongewoon en gedenkwaardig te maken.

Hoe feliciteer je je zoon op 23 februari?
Hoe feliciteer je je zoon op 23 februari?

instructies:

Stap 1

Bereid een ongewoon cadeau voor je zoon voor, dat past in de betekenis van het thema van de vakantie en er belangrijke kwaliteiten in ontwikkelt als mannelijkheid, standvastigheid en moed. Geef hem een sportschoollidmaatschap of vechtsportles. Sport ontwikkelt niet alleen het lichaam, maar ook het karakter. Een goed cadeau is een boek of een film over echte mannen die een voorbeeld zijn voor de jongere generatie.

Stap 2

Geef je zoon een aangename verrassing. Als hij bijvoorbeeld al heel lang met een parachute wilde springen, maar dit evenement steeds uitstelde, kun je hem dit onvergetelijke avontuur bezorgen. Houd er wel rekening mee dat de eerste sprong met een instructeur gedaan moet worden en alleen vanaf een lage hoogte. De jongen zal je gezamenlijke reis naar de gokautomaathal leuk vinden, waar hij naar hartenlust een nepoorlog zal spelen.

Stap 3

Vier 23 februari met een gedekte tafel. Je kunt je fantasie laten zien en een legerdiner regelen met ontbijtgranen, zoals gerst of havermout, en ingeblikt vlees. Kies aluminium apparaten voor dergelijk voedsel. Dit ongewone diner zal worden herinnerd door uw zoon en past bij het thema van de vakantie. Probeer een bekend feest op te vrolijken. Je zult zien hoe leuk het is. Huisgemaakte feestelijke gerechten zoals traditioneel gebakken kip, salade en gelei kunnen ook op andere dagen worden genoten.

Stap 4

Breng een toost uit op de toekomstige verdediger van het vaderland. Het hangt van u, als ouder, af hoe moreel, fysiek veerkrachtig en betrouwbaar uw zoon zal zijn in elke levenssituatie. Vul je woorden met een opbeurende geest van mannelijkheid.

Stap 5

Vertel uw zoon een paar verhalen uit de dienstjaren van zijn vader en grootvader, of gewoon enkele ervaringen waarin ze standvastigheid toonden. Hij zou moeten weten hoe ze vochten met de obstakels van het leven, verschillende moeilijkheden overwonnen, hoe verschillende gebeurtenissen en moeilijke situaties hun karakter versterkten en een sterke persoonlijkheid vormden.

Aanbevolen: