Hoe Feliciteer Je Je Geliefde Man Op 23 Februari?

Inhoudsopgave:

Hoe Feliciteer Je Je Geliefde Man Op 23 Februari?
Hoe Feliciteer Je Je Geliefde Man Op 23 Februari?

Video: Hoe Feliciteer Je Je Geliefde Man Op 23 Februari?

Video: Hoe Feliciteer Je Je Geliefde Man Op 23 Februari?
Video: МАЛЬДИВЫ, которые в самое сердце. Большой выпуск. 4K 2024, April
Anonim

Zelfs als de professionele activiteit van je geliefde man niets met het leger te maken heeft, moet hij worden gefeliciteerd met de Dag van de Verdediger van het Vaderland - 23 februari zonder mankeren. Alle mannen verwachten op deze dag felicitaties en meer aandacht van vrouwen.

Hoe feliciteer je je geliefde man op 23 februari?
Hoe feliciteer je je geliefde man op 23 februari?

instructies:

Stap 1

Begin uw dag met iets aangenaams: verwen uw partner met een heerlijk ontbijt op bed of gewoon een kopje aromatische koffie, begeleid dit teken van aandacht met felicitaties en vriendelijke woorden. Geloof me, zo'n begin van de vakantie zal een man de hele dag met een vrolijke bui belasten. Als je in het stadium van romantische dates bent en nog niet samenwoont, stuur dan een lieve, opwindende sms met de woorden van felicitaties.

Stap 2

Veel mannen klagen dat hun geliefde vrouwen en meisjes op deze feestdag alle onzin geven die hen onverschillig laat: souvenirs, scheersets, op zijn best parfum. Toon meer vindingrijkheid en aandacht voor een man door op 23 februari een cadeau voor hem te kiezen.

Stap 3

Mannen geven de voorkeur aan functionele geschenken, maar ook aan geschenken die nuttig zijn voor zijn passie. Als je weet wat het hart van je partner kan raken en in de toekomst nuttig voor hem zal zijn, koop dan gerust. Als hij van sport houdt, behaag hem dan met een voetbal, een bokszak, een hometrainer, een trainingspak met een merknaam. Als je man niet kan leven zonder vissen of jagen, geef hem dan een dure geïllustreerde encyclopedie over zijn hobby, een abonnement op een gespecialiseerd tijdschrift over vissen of jagen. Als je partner iets verzamelt, probeer dan een geschikt item voor zijn verzameling te vinden.

Stap 4

Als je nog niet zo goed op de hoogte bent van de voorkeuren van je geliefde, dan is er een selectie geschenken die geen man onverschillig zal laten. Een uitstekend cadeau op Verdediger van het Vaderland-dag is een laptop, een pocket-pc, een e-book, een digitale camera, een GPS-navigator, een set elektrisch gereedschap, een elektrische gitaar, enz. Over het algemeen is al het moderne elektronische "speelgoed", waar de overgrote meerderheid van de mannen zich zwak voor voelt, voldoende.

Stap 5

Welnu, je kunt de avond van de vakantie zowel in een gezellig café doorbrengen, nadat je van tevoren een tafel hebt gereserveerd, als in een huiselijke sfeer, door een romantisch diner voor je geliefde te bereiden. Praat in een ontspannen sfeer alleen over leuke dingen, onthoud grappige momenten uit je gedeelde verleden, maak plannen voor de toekomst, maak grapjes. Geloof me, je geliefde zal zich zo'n vakantie nog lang herinneren en zal er met trots zijn vrienden over vertellen.

Aanbevolen: