Hoe Feliciteer Je Een Geliefde Op 23 Februari?

Inhoudsopgave:

Hoe Feliciteer Je Een Geliefde Op 23 Februari?
Hoe Feliciteer Je Een Geliefde Op 23 Februari?

Video: Hoe Feliciteer Je Een Geliefde Op 23 Februari?

Video: Hoe Feliciteer Je Een Geliefde Op 23 Februari?
Video: HOE OM... lief te hê, al maak mense jou seer 2024, April
Anonim

De taak van een liefhebbende vrouw op Defenders of the Fatherland Day is om haar man te plezieren, verbazen en verrukken. En als voor hem 23 februari niet alleen een mannenvakantie is, maar een echt belangrijke gebeurtenis, bijvoorbeeld als hij een militair is, in het leger dient of familie is van de strijdkrachten, dan moet speciale aandacht worden besteed aan de keuze van felicitaties en geschenken.

Hoe feliciteer je een geliefde op 23 februari?
Hoe feliciteer je een geliefde op 23 februari?

instructies:

Stap 1

Het geschenk moet de diepte van je gevoelens weerspiegelen, je houding ten opzichte van een man. Geschenken die verband houden met de hobby's van een geliefde zijn traditioneel en succesvol, of het nu gaat om vissen, jagen, computers, auto's of sport. Natuurlijk moet je precies kiezen waar je verdediger al lang van gedroomd heeft en dat zal hem zeker bevallen. En om u niet te vergissen, kunt u een aankoop doen in zijn aanwezigheid of op zijn aanwijzing.

Stap 2

Mannen die alles hebben, met niet minder passie wachten op geschenken en felicitaties van hun liefhebbende metgezellen. We zullen slim moeten zijn. Profiteer van de diensten van vakantiebureaus en trakteer uw geliefde op een ongewoon avontuur genaamd 'Experience as a Gift'. Dappere extremisten zullen bijvoorbeeld graag van een brug springen op veiligheidskabels of vliegen in een heteluchtballon, grappenmakers - rijden in een echte tank of militaire helikopter, en liefhebbers van stille rust - een ritje te paard in een bospark, onderwatervissen of een theeceremonie. Betaal voor een certificaat voor een avontuur en toon het aan de beschermer op een mannenvakantie.

Stap 3

Romantische cadeaus voor dierbaren zijn als honing voor bijen. Het zijn deze presentaties die uw genegenheid en tederheid voor een man volledig tot uitdrukking brengen. De lijst is eindeloos: sieraden, lingerie, snoep, fotoboek, etc. Het kan een echte toewijding zijn, een felicitatiegedicht of een lied dat bij je past. Nog mooier is het als er leuke en dierbare herinneringen aan uw romantische cadeau worden gekoppeld.

Stap 4

Als je man een geweldig gevoel voor humor heeft, zou het gepast zijn om hem te amuseren met een themageschenk. Een speelgoedwapen, een model van militaire uitrusting of figuren van soldaten, een legerhelm en een roestige fles zijn geschikt als cadeau. Voeg dit alles toe met een ceremoniële militaire pet en echte schouderbanden.

Stap 5

Op deze mannendag is het belangrijk om een feestelijke sfeer te creëren. Het is aan jou om te beslissen of het een familiediner wordt of een luidruchtig clubfeest met vrienden, een uitstapje naar de natuur of een uitstapje naar een restaurant. Geniet van de communicatie met elkaar en de sfeer waarin je deze dag kleurt.

Aanbevolen: