Hoe Feliciteer Je Een Man Op 23 Februari?

Inhoudsopgave:

Hoe Feliciteer Je Een Man Op 23 Februari?
Hoe Feliciteer Je Een Man Op 23 Februari?

Video: Hoe Feliciteer Je Een Man Op 23 Februari?

Video: Hoe Feliciteer Je Een Man Op 23 Februari?
Video: ДУБАЙ: ПЛЮСЫ и МИНУСЫ. Как я жил в Дубае 2024, April
Anonim

Aan de vooravond van 23 februari beginnen de meeste eerlijke seks serieus na te denken over wat ze hun geliefde mannen moeten plezieren. Er is een grote verscheidenheid aan ideeën voor geschenken en felicitaties, en ik wil echt niet alleen "de plicht vervullen", maar een dierbaar persoon echt plezieren.

Hoe feliciteer je een man op 23 februari?
Hoe feliciteer je een man op 23 februari?

instructies:

Stap 1

Bij het kiezen van geschenken is het beter om praktische, maar pijnlijke opties zoals scheersets of soortgelijke noodzakelijke (maar helemaal niet feestelijke) dingen meteen uit je hoofd te gooien. U bent immers niet alleen op zoek naar een universeel cadeau, maar ook naar een cadeau voor een geliefde, dus vergeet een individuele benadering niet.

Stap 2

Als je weet hoe je iets met je eigen handen moet doen (bijvoorbeeld breien, naaien, goed koken, fotograferen of prachtig schilderen), is het gewoon geweldig. Zo'n zelfgemaakt geschenk, speciaal bedoeld voor de door jou gekozen persoon, zal hem niet onverschillig laten. Bind voor hem een soort warm ding dat warm wordt bij koud weer en hem herinnert aan je liefde voor hem, teken een wenskaart met een ontroerende inscriptie, organiseer een galadiner met zijn favoriete gerechten of maak een thematische "militaire" kalender. En dit zijn niet alle ideeën - wees gewoon niet bang om iets nieuws te creëren en te bedenken.

Stap 3

Als 23 februari voor je vriend niet alleen een feestdag voor mannen en een aangename traditie is, maar een heel belangrijke dag (bijvoorbeeld als hij in het leger diende of diende, of als hij besloot zijn leven te verbinden met de strijdkrachten), dan de keuze van een geschenk verdient speciale aandacht. In dit geval is het beter om het te doen zonder sentimentele kleinigheden en komische geschenken. Vind een echt mannencadeau, zoals een hoogwaardig opvouwbaar multifunctioneel mes, sigarettenkoker, flacon, compacte zaklamp of een reisthermoskan. Als de man dol is op vissen, geef hem dan een nieuwe hengel, en als hij een gokjager is, behaag hem dan met een kwaliteitsjachtmes. Boeken en diverse accessoires (paraplu, sjaal, handschoenen, portemonnee) zijn ook geschikt als cadeau.

Stap 4

Als je vriend een verzamelaar is, dan is een ander stuk om de collectie aan te vullen gewoon een uitstekend cadeau. En om "in de top tien te komen", moet u van tevoren zorgvuldig uitzoeken waar uw jongeman precies van droomt en wat hij mist voor volledig geluk.

Stap 5

Als je vriend (en jij) een romanticus is, dan zal hij ongetwijfeld blij zijn met een ongewoon geschenk - toewijding. Het kan een felicitatiegedicht zijn of priemende prozaregels, een passend lied of een reeks composities die hij heel mooi vindt en waaraan prettige herinneringen worden geassocieerd.

Stap 6

Als je jongeman een goed gevoel voor humor heeft, kun je het geschenk associëren met het thema van de vakantie en het aanvullen met speelgoedwapens, militaire uitrusting en auto's, evenals verschillende soldaten. Een dergelijk geschenk mag echter niet worden gegeven aan die mannen die hun lot met de strijdkrachten hebben verbonden (om niet te beledigen met hun frivole houding), evenals aan degenen die in paniek zijn over het woord "leger" (zodat het zou niet worden beschouwd als spot en spot).

Stap 7

Maar geschenken zijn niet alles. Het is erg belangrijk om een echte feestelijke sfeer te creëren voor je vriendje. Het is aan jou om te beslissen wat het zal zijn - een rustig thuisdiner of een luidruchtige disco in een club. Het is alleen belangrijk dat jullie twee comfortabel en leuk zijn. Als je bijvoorbeeld liever rustige vakanties hebt, en je geliefde houdt van plezier maken (of vice versa), dan is 23 februari de dag waarop je zijn spelregels moet accepteren (zelfs als hij er niet om vraagt). ervoor). Wees loyaal aan je jongeman, zelfs als hij deze feestdag liever helemaal niet viert of doorbrengt met collega's (huidige of voormalige) - sta er niet op om tijd samen door te brengen en wees niet beledigd, maar probeer hem gewoon te begrijpen.

Aanbevolen: