Hoe Feliciteer Je Je Man Op 23 Februari?

Inhoudsopgave:

Hoe Feliciteer Je Je Man Op 23 Februari?
Hoe Feliciteer Je Je Man Op 23 Februari?

Video: Hoe Feliciteer Je Je Man Op 23 Februari?

Video: Hoe Feliciteer Je Je Man Op 23 Februari?
Video: Запёк целую ногу СТРАУСА ВЕСОМ 15 кг в печи 2024, Maart
Anonim

Hoewel 23 februari officieel Dag van de Verdediger van het Vaderland wordt genoemd, wordt het ook onofficieel "mannendag" genoemd en zelfs die mannen die niets met de strijdkrachten te maken hebben, worden ermee gefeliciteerd. Wat is de beste manier om je geliefde te feliciteren met deze vakantie?

Hoe feliciteer je je man op 23 februari?
Hoe feliciteer je je man op 23 februari?

instructies:

Stap 1

De hoofdregel is: geef in ieder geval geen kleding! Mannen hebben net als kinderen een hekel aan zulke geschenken. Er zijn natuurlijk uitzonderingen, maar in dit geval, geloof me, een man zal je om zo'n geschenk vragen. En in het algemeen moet je een cadeau niet kiezen volgens het principe "Ik vind het leuk, dus hij zal het ook leuk vinden." Dit geldt met name voor cosmetica en parfums - mannen hechten er, in tegenstelling tot vrouwen, niet het grootste belang aan. Techniek is een heel andere zaak, maar ook hier is een speciale aanpak nodig. Ontdek van tevoren de voorkeuren van een geliefde op dit gebied - misschien geeft hij de voorkeur aan de uitrusting van een beperkte kring van bedrijven. Soms is het passender om geen smartphone of netbook te doneren, maar een soort accessoire aan een bestaand apparaat, bijvoorbeeld een extern toetsenbord voor een tablet. En natuurlijk is het beste cadeau voor een man een elektrisch gereedschap (een dat hij nog niet heeft).

Stap 2

Maar een cadeau kopen is nog steeds gemeen. Het is belangrijk om de presentatie ervan goed te regelen, om een vakantie te organiseren. Als u besluit dat de viering gepaard moet gaan met de lancering van vuurwerk, moet u ze zelf kopen, maar de lancering ervan alleen aan een man toevertrouwen. Ten eerste is het vandaag zijn dag en zal het voor hem interessant zijn om zelf deel te nemen aan het lanceringsproces. Ten tweede wordt het voor iedereen veiliger.

Stap 3

Begin met het voorbereiden van de posters die op de vakantiedag in het hele appartement zullen hangen, zodat u ze niet een paar uur voor de vakantie haastig hoeft te tekenen. Werk eraan in het geheim van je geliefde, en op de dag van de vakantie, word wakker voor hem en versier alle kamers en de keuken met posters. Bereid ten minste een deel van de lekkernijen op de pre-vakantieavond en dek de tafel in de ochtend. Maar de grootste fout zou zijn om een man het plezier van zelfkokende kebab te ontnemen, omdat, zoals de beroemde film zegt, "vrouwen geen handen tolereren".

Stap 4

Misschien wil een man op de feestdag niet alleen een militair museum bezoeken, maar ook jou meenemen. Weiger niet, zelfs als je er helemaal niet in geïnteresseerd bent - dit is hoe je je geliefde enorm kunt beledigen.

Stap 5

Het is het beste om cadeaus te geven in het midden van de viering. Bereid de toespraak voor die u tijdens de presentatie gaat houden. Je kunt een lied zingen - niet per se een militair thema, maar het prijzen van de sterke helft van de mensheid. 's Avonds kunt u het feest voortzetten met een romantische wandeling onder het maanlicht. Het is tijdens de cursus dat je de lancering van het bovengenoemde vuurwerk organiseert. Geniet van je feest!

Aanbevolen: