Hoe Klasgenoten Te Feliciteren Op 23 Februari

Inhoudsopgave:

Hoe Klasgenoten Te Feliciteren Op 23 Februari
Hoe Klasgenoten Te Feliciteren Op 23 Februari

Video: Hoe Klasgenoten Te Feliciteren Op 23 Februari

Video: Hoe Klasgenoten Te Feliciteren Op 23 Februari
Video: Stand-organisator voor uw krant buizen! De gift op 23 februari! 2024, Mei
Anonim

Het is gebruikelijk op school om hun klasgenoten te feliciteren op 23 februari, aangezien de jongens de toekomstige verdedigers van het vaderland zijn. Voor felicitaties moet je niet alleen nadenken over geschenken, maar ook een echte vakantie regelen.

Hoe klasgenoten te feliciteren op 23 februari
Hoe klasgenoten te feliciteren op 23 februari

instructies:

Stap 1

Om je klasgenoten te feliciteren met de Dag van de Verdediger van het Vaderland, moet je allereerst een cadeau voor hen uitkiezen. Dit kunnen metaalgebonden notitieboekjes zijn met gepersonaliseerde gravure en exact dezelfde pennen. Je kunt je klasgenoten ook gepersonaliseerde flashdrives aanbieden waarop je je gedeelde schoolfoto's kunt uploaden. Daarnaast kun je bij een fotostudio terecht en T-shirts bestellen met foto's, mokken, petten of andere accessoires voor deze vakantie. Als je op een originelere manier cadeaus voor je vrienden wilt ophalen, geef ze dan allemaal een individueel cadeau. Je kent waarschijnlijk de hobby's van elk van je klasgenoten, dus het zal niet moeilijk voor je zijn om precies te kiezen wat hem zal bevallen. Voetbalfans kunnen voetballen, computerspelfans krijgen - een nieuwe schijf met een gelicentieerd spel, hockeyspelers - beeldjes met een grappig thema.

Stap 2

Nadat het geschenk is gekocht, is het de moeite waard om felicitaties te organiseren. Heel vaak maken schoolkinderen vakantiekranten met foto's van hun klasgenoten. Omdat moderne technologieën snel aan kracht winnen, kun je een video-felicitatie of presentatie maken, en een concert voorbereiden waarin de meisjes de jongens interessante amateuruitvoeringen laten zien, gedichten lezen over elk van hun klasgenoten en hem een gedenkwaardig cadeau geven.

Stap 3

Na het concert kun je contact opnemen met een professionele fotograaf en een thematische fotosessie regelen binnen de schoolmuren. Een goede optie zou een militair thema zijn. Maak een militair uniform voor meisjes en jongens, sla speciale accessoires in. Na de fotosessie kun je de fotograaf vragen om enkele foto's af te drukken, een creatief fotoalbum te maken met de beste wensen en de rest van de foto's op schijven te branden.

Stap 4

Na het concert en de fotosessie kun je het beste een luidruchtig schoolfeest houden met dansjes en wedstrijden waarin je jongens hun kracht, moed en vindingrijkheid zullen tonen. Om zo'n avond te organiseren, moet je vooraf de groovy dansmuziek voorbereiden, inclusief militaire liedjes in de playlist in moderne bewerking. Als je een som geld hebt die groot genoeg is, kun je een professionele DJ uitnodigen voor het schoolfeest, die alle gasten van de vakantie zal verrassen met opruiende muzikale composities en een uitstekend humeur.

Aanbevolen: