Een Ontmoeting Met Klasgenoten Regelen

Inhoudsopgave:

Een Ontmoeting Met Klasgenoten Regelen
Een Ontmoeting Met Klasgenoten Regelen

Video: Een Ontmoeting Met Klasgenoten Regelen

Video: Een Ontmoeting Met Klasgenoten Regelen
Video: Marciano's klasgenoten ontmoeten op de Hogeschool Rotterdam, Vlog 115 | Boncolor 2024, Maart
Anonim

Het is onmogelijk om schooljaren uit het geheugen te wissen. Daarom is een ontmoeting met klasgenoten altijd nostalgie naar een vervlogen jeugd, over gekke daden en grappen, over eerste liefde en teleurstellingen. Hoe regel je een ontmoeting van klasgenoten zodat het een ander lichtpuntje in je geheugen blijft?

Een ontmoeting met klasgenoten regelen
Een ontmoeting met klasgenoten regelen

instructies:

Stap 1

Het is het beste als zo'n ontmoeting plaatsvindt binnen de muren van de inheemse school. Of in ieder geval het begin, om zo te zeggen, het plechtige deel. De meeste klasgenoten hebben hun geboorteplaats immers al lang geleden verlaten en zijn het land doorgetrokken. Daarom zal het zien van je oude school, je klas en leraren misschien wel het meest opwindende moment van de ontmoeting zijn.

Stap 2

Maak om te beginnen een initiatiefgroep van de meest actieven en degenen die de mogelijkheid hebben om het evenement te organiseren. Stel een datum vast voor de vergadering.

Geef veel tijd, want mensen moeten hun vakantie berekenen, sommigen zullen behoorlijk wat tijd moeten besteden aan het organiseren van hun reis naar een vergadering vanuit een ander land. Anderen moeten beslissen wie ze kleine kinderen achterlaten. Iemand anders heeft tijd nodig om productieproblemen op te lossen. De beste optie vanaf het moment van aankondiging van de vergadering tot het houden ervan is 2-3 maanden.

Stap 3

Maak uitnodigingskaarten. Natuurlijk heeft iedereen nu een telefoon en een e-mail, maar er gaat niets boven het gevoel een envelop te openen en een kleurrijke en humoristische uitnodiging voor een alumnibijeenkomst te laten vallen.

Stap 4

Verzamel je vintage schoolfoto's en maak een collage. In de eerste notulen van de ontmoeting, bijna onbekende ooms en tantes, zal hij de gelegenheid geven om snel contact te leggen, een gevoel van samenhang te geven en je terug te brengen naar die verre schooljaren.

Stap 5

Maak van tevoren een programma. Het zou leuk zijn om door de school te lopen, naar je klas te gaan, aan de bureaus te zitten. Hier kun je je oude leraren uitnodigen die je nog steeds herinneren en je zullen vertellen over je capriolen uit je kindertijd. Hier kunt u ook een enquête houden over de prestaties van elk in de afgelopen jaren. Laat iedereen naar het bestuur gaan en rapporteren: wat ze hebben bereikt, wat ze nog niet hebben bereikt.

Stap 6

Denk van tevoren na over de vragen die je gaat stellen, voeg grappen toe, humor. U moet over het programma nadenken, zodat dergelijke rapporten geen saaie lijsten van routineuze huisvrouwen worden of opscheppen over succesvolle zakenlieden. Je kunt zelfs vooraf een vragenlijst uitdelen met grappige levensvragen. Als je verschillende wedstrijden, stripdiploma's en medailles hebt voorbereid, dan is dit het tweede deel van het programma.

Stap 7

Zo'n bijeenkomst kan natuurlijk niet compleet zijn zonder een banket. Pre-order daarom tafels in het dichtstbijzijnde café, het is goed als het een aparte ruimte wordt. Dan zal niemand je lastig vallen om schoolherinneringen op te halen, verschillende wedstrijden te organiseren, te dansen, plezier te maken en te praten.

Aanbevolen: