Wat Geef Je Voormalige Klasgenoten Op Een Vergaderavond?

Inhoudsopgave:

Wat Geef Je Voormalige Klasgenoten Op Een Vergaderavond?
Wat Geef Je Voormalige Klasgenoten Op Een Vergaderavond?

Video: Wat Geef Je Voormalige Klasgenoten Op Een Vergaderavond?

Video: Wat Geef Je Voormalige Klasgenoten Op Een Vergaderavond?
Video: Kinderen voeren actie voor klasgenoten die weg moeten 2024, April
Anonim

De alumni-ontmoetingsavond is een vrolijke en vrolijke gebeurtenis, want op deze feestdag kun je je oude schoolvrienden ontmoeten. Zodat deze dag niet alleen aan jou, maar ook aan je klasgenoten lang herinnerd zal worden, kun je ze bescheiden gedenkwaardige geschenken aanbieden.

Wat geef je voormalige klasgenoten op een vergaderavond?
Wat geef je voormalige klasgenoten op een vergaderavond?

Standaardcadeaus voor voormalige klasgenoten

Als je mensen ontmoet die je lange tijd niet hebt gezien, wil je ze waarschijnlijk een plezier doen. Om dit te doen, kunt u ze standaard aandenkens aanbieden. Dit kunnen boeketten met bloemen zijn, ze zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Vrouwen kunnen worden gepresenteerd met prachtige boeketten rozen of lelies, en mannen - irissen, calla lelies of delphiniums. Aan zo'n cadeau kun je kleine originele kaartjes bevestigen, maar ook goede alcohol en een reep pure chocolade.

Bovendien kun je al je oude schoolfoto's vinden, ze naar de salon brengen voor bewerking en montage, en vervolgens een creatief fotoalbum samenstellen met interessante bijschriften. Als je je foto's liever elektronisch opslaat, koop dan een flashdrive voor elke voormalige klasgenoot, graveer deze en upload er foto's en video's van je schooltijd naar.

Je kunt ook notitieboekjes, gepersonaliseerde pennen en organizers kopen als cadeau voor je klasgenoten.

Creatieve cadeaus voor voormalige klasgenoten

Als je je oude vrienden wilt verrassen, bereid je dan van tevoren voor op felicitaties. Ontdek wat elk van je klasgenoten doet en maak persoonlijke verrassingen met betrekking tot het beroep van je vrienden. Artsen kunnen beeldjes geven van een verpleegster met een spuit, politieagenten - bonthandboeien, leraren - items die verband houden met hun specialiteit (geografen - globes, biologen - miniatuurskeletten van het menselijk lichaam, historici - beeldjes van oude heersers, het hangt allemaal alleen af van uw verbeelding). Autoliefhebbers kunnen een set wegenkaarten, autogeuren of rijbewijshoezen cadeau doen.

Een ander origineel cadeau is een thematische fotosessie. Vraag je vrienden om een schooluniform te vinden, maak speciale parafernalia in de vorm van aanwijzingen, studieboeken, notitieboekjes en portfolio's, nodig een professionele fotograaf uit en regel fotoshoots in een van de schoolkantoren. Laat je klasgenoten weer terugkeren naar de kindertijd. De resulterende foto's kunnen worden gecombineerd tot collages, er een presentatie van maken en op schijf worden gebrand. Daarnaast kan je dan elke deelnemer aan de fotosessie voorzien van beelden die al in een gedrukte versie zijn.

Je kunt ook speciale gepersonaliseerde T-shirts bestellen met grappige letters op de achterkant en deze aan je voormalige klasgenoten geven. Benoemde mokken of doppen zijn een alternatief.

Aanbevolen: