Hoe Kies Je Een Huwelijkscadeau?

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Huwelijkscadeau?
Hoe Kies Je Een Huwelijkscadeau?

Video: Hoe Kies Je Een Huwelijkscadeau?

Video: Hoe Kies Je Een Huwelijkscadeau?
Video: Huwelijkswensen - Wat vraagje voor cadeaus voor jullie bruiloft? 2024, April
Anonim

Als je bent uitgenodigd voor een bruiloft, is het tijd om na te denken over een cadeau voor het pasgetrouwde stel. Een bruiloft is het begin van een nieuw leven voor geliefden, dus je cadeau moet niet alleen origineel, maar ook praktisch zijn. Het moet tegelijkertijd nuttig zijn voor zowel de bruidegom als de bruid.

Hoe kies je een huwelijkscadeau?
Hoe kies je een huwelijkscadeau?

instructies:

Stap 1

Misschien wel het meest veelzijdige cadeau voor jongeren is geld. Jonggehuwden zullen zelf beslissen wat ze het meest nodig hebben en zullen het in hun eigen voordeel uitgeven. Hoogstwaarschijnlijk bent u niet de enige die geld doneert voor de bruiloft, dus er zal een vrij groot bedrag zijn waarmee de pasgetrouwden iets belangrijks kunnen kopen. Als je met een groot bedrijf naar een evenement gaat, verzamel dan geld in een envelop en onderteken deze.

Stap 2

Je kunt iets specifieks geven dat nodig is op de boerderij: een goed theeservies, een keukenmachine, een magnetron, een wasmachine, een thuisbioscoop, enz. Alles hangt af van je financiële mogelijkheden en wensen. Overleg bij het kiezen van zo'n geschenk vooraf met het bruidspaar of hun ouders.

Stap 3

Als je niet weet wat het bruidspaar precies nodig heeft van spullen, geef ze dan een cadeaubon. Tegenwoordig bieden veel winkelcentra aan om ze te kopen. Het certificaat kan zijn voor de aankoop van kleding, schoeisel, huishoudelijke apparaten, bezoeken aan schoonheidssalons, restaurants, uitgaanscentra, enz.

Stap 4

Een origineel geschenk kan een gezamenlijk portret zijn dat door een professionele kunstenaar is getekend van een foto, vintage wijn, een kaartje voor een romantische reis naar buitenlandse steden of naar een goed sanatorium waar de pasgetrouwden kunnen ontspannen en op krachten kunnen komen, bijvoorbeeld voor het eerste kind verschijnt. Of boek voor hen een kamer in een luxe hotel waar ze hun huwelijksnacht in luxe kunnen doorbrengen.

Stap 5

De laatste jaren zijn de zogenaamde vish-lijsten steeds populairder geworden. De pasgetrouwden sturen vooraf naar de genodigden een lijst met dingen die ze graag cadeau zouden willen krijgen. In dit geval hoeft u het alleen maar te kiezen, in overeenstemming met uw financiële mogelijkheden. Maar curiositeiten zijn niet uitgesloten. Als je niet van tevoren bepaalt wie en wat uit de voorgestelde vish-lijst geeft, is de kans groot dat een deel van de genodigden hetzelfde item zal kiezen. En waarom hebben jonggehuwden bijvoorbeeld drie magnetrons nodig? Daarom, nadat je hebt besloten dat jij degene bent die op de trouwdag uit de lijst zal presenteren, bel dan de bruid en bruidegom en vraag of een van de andere gasten van plan is om hetzelfde te presenteren.

Aanbevolen: