Trouwfotosessie In Trash-stijl

Inhoudsopgave:

Trouwfotosessie In Trash-stijl
Trouwfotosessie In Trash-stijl

Video: Trouwfotosessie In Trash-stijl

Video: Trouwfotosessie In Trash-stijl
Video: Jon Pardi - Trash A Hotel Room (Live From Radio Sessions) 2024, April
Anonim

Elke heldere vakantie moet worden vastgelegd, vooral een bruiloft. Zo'n plechtige gebeurtenis gebeurt tenslotte maar één keer in je leven. De glimlach van de gasten, de tranen van de pasgetrouwden, de eerste dans, de huwelijksceremonie, de prachtige jurk van de bruid, kussen, ringen, spatten champagne - dit alles moet worden herinnerd als mooie en levendige foto's.

Trouwfotosessie in Trash-stijl
Trouwfotosessie in Trash-stijl

Wat is een prullenbakfotoshoot?

Trash the dress is een nieuwe richting in de fotografie. Allereerst is het ongebruikelijk, helderheid en schokkend. Op zulke foto's kun je niet zien hoe de pasgetrouwden in de tuin of de stad lopen, maar hoe de bruid in metalen constructies staat of over een enorme modderige plas springt, de bruidegom op de rails of in de modder ligt, en andere verschillende ongebruikelijke foto's.

Wat zijn de kenmerken van een Trash-stijl fotoshoot?

  • De plaatsen waar deze schokkende fotoshoot wordt gehouden zijn verlaten gebouwen, stadsranden, zolders, treinstations en andere vreemde kamers.
  • Bij dit soort fotografie zijn je emoties erg belangrijk. Het is noodzakelijk om het proces van de fotosessie met volledige toewijding te benaderen. Het resultaat zal het waard zijn!
  • Verbeelding in fotografie is volledig grenzeloos en immens! Het hangt allemaal af van jou en je fotograaf. Duizenden afbeeldingen, accessoires, outfits, rekwisieten en foto's zullen de helderste, mooiste en schokkendste blijken te zijn. Al je meest gedurfde en ongewone ideeën kunnen worden belichaamd in deze opname, zonder angst dat iemand je niet zal begrijpen.

Wanneer Prullenbak bruidsfotografie doen?

Zo'n fotosessie zou zeker niet op de trouwdag zelf gehouden moeten worden, want dat impliceert schokkend. Misschien is het roet, vuil of verf en bijpassende outfits. Ze kunnen gescheurd en vuil zijn. Mee eens, het is onwaarschijnlijk dat dergelijke outfits geschikt zijn voor een bruiloft.

Trash the dress bruidsfotografie kan een paar weken of dagen voor of na de bruiloft worden gedaan. En als het kan en als je wilt, kun je ook een gewone romantische wandeling in het park of een andere plek bestellen. En in uw trouwfotoalbum verschijnt een verscheidenheid aan foto's - klassieke romantische foto's en ongewoon, schokkend en helder.