Hoe Maak Je Een Origineel Huwelijkscadeau Met Je Eigen Handen

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Origineel Huwelijkscadeau Met Je Eigen Handen
Hoe Maak Je Een Origineel Huwelijkscadeau Met Je Eigen Handen

Video: Hoe Maak Je Een Origineel Huwelijkscadeau Met Je Eigen Handen

Video: Hoe Maak Je Een Origineel Huwelijkscadeau Met Je Eigen Handen
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, Maart
Anonim

Bij het overwegen van huwelijkscadeau-ideeën voor vrienden of familie, hoeft u niet te gaan winkelen en enorme bedragen uit te geven aan dure souvenirs. Als er geen geld is, kunt u met uw eigen handen een cadeau maken, waarbij u een beroep doet op verbeeldingskracht en creatief denken om te helpen. Verschillende originele opties voor bruiloftsambachten worden hieronder vermeld.

Hoe maak je een origineel huwelijkscadeau met je eigen handen
Hoe maak je een origineel huwelijkscadeau met je eigen handen

Het is nodig

  • - vrije tijd;
  • - beschikbare vaardigheden en capaciteiten;
  • - indien nodig - hulp van vrienden;
  • - diverse verpakkingsmaterialen: papier, linten, dozen;
  • - Ballonnen;
  • - toneelkostuums;
  • - muzikale begeleiding;
  • - andere details.

instructies:

Stap 1

Interessante huwelijksgeschenken kunnen worden gemaakt van een breed scala aan materialen. Versierde glazen, champagneflessen, ansichtkaarten, dozen, figuren van de bruid en bruidegom zien er prachtig uit. Veel ambachtslieden bieden aan om souvenirs te bestellen die gemaakt zijn van stof, wol, glas, klei, hout, je hoeft niet eens zelf iets te bedenken. Presentaties zoals boeketten en figuren van snoep, letters van stof, fotolijsten met opschriften van hout zijn nu populair.

Stap 2

Een enorme verrassingsballon is een origineel huwelijkscadeau dat veel positieve emoties zal veroorzaken bij het bruidspaar en hun gasten. Het idee om het te maken is eenvoudig - een enorme ballon is gevuld met kleine kleurrijke ballonnen, glitters, serpentijn, confetti en soms kunstbloemen. Het cadeau wordt dan in het midden van de danszaal aan het plafond bevestigd. Volgens een vooraf afgesproken scenario wordt tijdens een slow dance een verrassing doorboord en deze actie op video vastgelegd.

Ballonverrassing voor een bruiloft
Ballonverrassing voor een bruiloft

Stap 3

Liefhebbers van gave huwelijksgeschenken kunnen het advies krijgen om een scène uit het toekomstige gezinsleven van jonge mensen uit te beelden of een herwerkt lied te zingen. Je kunt je verkleden in kostuums, alle gasten en de helden van de gelegenheid zelf betrekken. Niet minder indrukwekkend is een speelse fotosessie met rekwisieten, een grap met de ontvoering van een bruid, de komst van gemaskerde politieagenten, dokters, bandieten voor de vakantie. Tijdens de scène kun je je toekomstige echtgenoten verschillende speelse souvenirs geven, loterijen regelen met winsten.

Scène voor een bruiloft
Scène voor een bruiloft

Stap 4

Geld is het meest voorkomende geschenk voor jonge mensen voor hun huwelijksfeest. Het bedrag in een envelop presenteren is al lang achterhaald, nu is het gebruikelijk om een bepaald bedrag op de meest originele manier te geven. Hier zijn verschillende opties: versier een tapijt of een afbeelding van bankbiljetten, plaats ze in een pot met een speelse inscriptie, verberg ze in een paraplu, nadat ze zijn vastgezet. Sommige ambachtslieden maken zelfs taarten en boeketten van bankbiljetten en versieren het ambacht met strikken, linten en bloemstukken.

Geld voor de bruiloft als cadeau
Geld voor de bruiloft als cadeau

Stap 5

Als je gehoor-, stem- of dansvaardigheden hebt, kun je een lied voorbereiden als cadeau voor de bruid, een romantische video opnemen voor toekomstige echtgenoten. Zo'n optreden live of met een fonogram lost iedereen tot tranen op, zal nog lang bijblijven.

Aanbevolen: