Hoe Maak Je Een Cadeau Voor Een Meisje Met Je Eigen Handen

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Cadeau Voor Een Meisje Met Je Eigen Handen
Hoe Maak Je Een Cadeau Voor Een Meisje Met Je Eigen Handen

Video: Hoe Maak Je Een Cadeau Voor Een Meisje Met Je Eigen Handen

Video: Hoe Maak Je Een Cadeau Voor Een Meisje Met Je Eigen Handen
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, April
Anonim

Als een man een meisje wil laten zien hoe dierbaar ze voor hem is, dan geeft hij haar geschenken. Zelfgemaakte geschenken zijn waardevol omdat de gever zijn ziel erin steekt, probeert te verrassen en iets origineels, gedenkwaardigs te creëren, in de hoop het hart van zijn geliefde meisje te krijgen.

Hoe maak je een cadeau voor een meisje met je eigen handen
Hoe maak je een cadeau voor een meisje met je eigen handen

instructies:

Stap 1

Overweeg een cadeau-idee. Er kunnen veel opties zijn - van damessieraden, verzorgingsartikelen tot themageschenken die verband houden met de hobby's en hobby's van het meisje. Laat uw geschenk ongebruikelijk en interessant zijn - het meisje zal het zeker waarderen.

Stap 2

Gebruik je vaardigheden in grafische programma's - maak een kleine collage of verwerk gewoon een paar foto's van een meisje (je kunt de periode van de kindertijd tot het heden nemen). Als een meisje sentimenteel en romantisch is, dan zal ze het bijbehorende thema leuk vinden - veel kleuren, ze is in een chique baljurk als prinses of koningin, enz. Actieve en energieke meisjes zullen het idee van een Amazone, motormeisje, etc. leuk vinden. Toon je fantasie en rangschik de compositie, print de collage en plaats deze in een mooie lijst. Wikkel je kunstwerk erop in gewoon inpakpapier, maar vergeet niet de strik over de bundel te slepen en een klein wenskaartje te bevestigen.

Stap 3

Als je goed kunt tekenen en over het algemeen een creatief persoon bent die van alles ongewoons houdt, geef je vriendin dan een wenskaart. Maak er een mooie aanvulling van op je hoofdgeschenk. Gebruik niet alleen stickers, decoratief papier en heldere markeringen - maak een compositie van gedroogde bloemen en twijgen (een geweldige vervanging voor een gewoon boeket), voeg thematische elementen toe (oudejaarssymbolen, romantische harten, enz.). Houd uw kaart informatief - voeg er iets intiems aan toe waar alleen jullie twee van weten.

Stap 4

Als je vriendin van sieraden houdt, maak dan een set ketting en armband voor haar. Om dit te doen, hebt u natuurstenen (niet noodzakelijk diamanten), metalen bevestigingsmiddelen, sterke nylondraad nodig. Denk na over het idee van sieraden - als het meisje van de zee en ontspanning houdt, herinner haar dan aan een gezamenlijke reis door sieraden te maken met een marien thema (maansteen, turkoois, kwarts). De stenen worden afgewisseld met kralen, heldere grote onregelmatig gevormde kralen, ongelijk gesneden stukjes plastic - je krijgt een stijlvol en ongewoon sieraad voor een meisje dat van niet-standaard dingen houdt.

Stap 5

Maak een hanger van veelkleurig plastic, combineer er verschillende tinten in - laat het twee helften van een hart zijn op een brede vierkante standaard, lieveheersbeestjes of iets anders dat schattig en delicaat is. Maak de clown vast aan een dikke veter, maak de gespen vast. Verpak je sieraden in een zelfgemaakte verzenddoos.

Aanbevolen: