Hoe Maak Je Een Cadeau Voor Papa Met Je Eigen Handen

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Cadeau Voor Papa Met Je Eigen Handen
Hoe Maak Je Een Cadeau Voor Papa Met Je Eigen Handen

Video: Hoe Maak Je Een Cadeau Voor Papa Met Je Eigen Handen

Video: Hoe Maak Je Een Cadeau Voor Papa Met Je Eigen Handen
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, Maart
Anonim

We zijn allemaal kinderen in hart en nieren. En mannen doen dat. Alle kinderen vinden het leuk om cadeautjes te krijgen. En als een geschenk van je eigen kind, en zelfs gemaakt met je eigen handen, kun je niet eens meer dromen. Er zijn veel opties voor wat je kunt doen. Het hangt allemaal af van de leeftijd van het kind en de voorliefde voor handwerken.

Papa zal blij zijn met elk cadeau
Papa zal blij zijn met elk cadeau

Het is nodig

Gekleurd papier, lijm, plasticine, schaar, breigaren, breinaalden of haaknaald

instructies:

Stap 1

Heel jonge kinderen kunnen een afdruk of een afgietsel van hun pennen aan hun vader "presenteren". Zo'n geschenk zal je lang aan de vakantie herinneren. Als het kind nog maar ongeveer twee of drie jaar oud is, kun je een mooie volumetrische ansichtkaart maken. Vouw een dik vel papier dubbel, teken een tekening op de voorkant met een potlood die je kind voor papa gaat versieren. Gekleurd papier helpt je hierbij.

Stap 2

Scheur het papier in kleine stukjes en rol er samen met je kind balletjes van. Lijm vervolgens de ballen op een lijmstift en kleur de afbeelding in. Dit geschenk zal niet alleen helder en ongebruikelijk zijn, een dergelijke activiteit ontwikkelt perfect de fijne motoriek van het kind. Een soortgelijke ansichtkaart kan worden gemaakt door de tekening met plasticine te lijmen.

Stap 3

Oudere kinderen kunnen met hun eigen handen meer uitgebreide geschenken maken. Een dochter kan bijvoorbeeld een hoes voor een mok knopen. Kies hiervoor het aantal lussen dat overeenkomt met de hoogte van de cirkel. Bind een strook met een lengte van een cirkel, naai in een cirkel. En de hoes is klaar - met zo'n mok zal vader zichzelf niet verbranden met kokend water.

Stap 4

Papa zal ook creatieve geschenken waarderen, omdat je er je hele ziel in kunt stoppen, en dit is niet minder waardevol. Schrijf een gedicht voor je vader. Als je het moeilijk vindt om met poëzie om te gaan, schrijf dan een verhaal met je kind waarin papa de hoofdpersoon zal zijn en aan het einde van het verhaal zeker iemand zal verslaan. Schrijf dit verhaal op een stuk papier en versier het met tijdschriftknipsels of gewoon een applique van gekleurd papier.

Stap 5

Welk geschenk je ook aan je vader of echtgenoot van een kind hebt gegeven, het zal vele jaren op een ereplaats worden bewaard en aangename emoties veroorzaken in de ziel van de jarige. Het belangrijkste is tenslotte liefde en aandacht waarmee je het gaat doen.

Aanbevolen: