Hoe Organiseer Je Een Gangsterfeest?

Inhoudsopgave:

Hoe Organiseer Je Een Gangsterfeest?
Hoe Organiseer Je Een Gangsterfeest?

Video: Hoe Organiseer Je Een Gangsterfeest?

Video: Hoe Organiseer Je Een Gangsterfeest?
Video: Mafia Party edited edition.wmv 2024, Mei
Anonim

Themafeesten zijn al jaren niet meer uit de mode. Bedrijfsevenementen, verjaardagen en oud en nieuw worden steeds vaker gehouden met gespecialiseerde kostuums, wedstrijden en meubilair. Style de aanstaande vakantie in de geest van het gangstertijdperk en je gasten zullen zich geen moment vervelen.

Hoe organiseer je een gangsterfeest?
Hoe organiseer je een gangsterfeest?

Bereid een geschikte kamer voor. De ideale optie zou een gesloten hal van een restaurant of café zijn, of een appartement met goed gesloten ramen. In de jaren '30 van de vorige eeuw, toen de populariteit van de gangsterlevensstijl op zijn hoogtepunt was, was er een droge wet in Chicago, die dergelijke feesten voor nieuwsgierige blikken onzichtbaar maakte. Overweeg deze subtiliteiten. Kom met een interessant verhaal. Dit is zowel nodig voor het maken van uitnodigingen als voor het inrichten van het pand. Vertel je gasten bijvoorbeeld dat ze zijn uitgenodigd in een gesloten casino of in een raad met het hoofd van een maffia-clan. Denk er bij het inrichten van de hal aan dat de nadruk moet liggen op gouden gordijnen, pluizige tapijten en leren stoelen. Hang zwart-witfoto's van mensen met pistolen of aan een kaarttafel aan de muren. Het zou gepast zijn om een film te kijken, bijvoorbeeld over Al Capone of beroemde oplichters en gokkers. Plaats zakhorloges, kaarten, chips en pistolen op tafels en rekken. Als u alleen muzikale begeleiding wilt gebruiken, selecteert u beroemde jazzcomposities.

Kostuums

Bij een gangsterfeest hoort een verkleedfeestje. Nodig daarom gasten uit om de juiste dresscode te respecteren. Vrouwen moeten avondjurken, lange handschoenen en capes dragen. Mannen hebben zwarte hoeden en bretels nodig. Houd er rekening mee dat niet iedereen zich graag verkleedt en dat sommigen gewoon niet de juiste kleding hebben. Bereid daarom de nodige extra accessoires voor. Vrouwen hebben lange mondstukken nodig, mannen hebben sigaren en revolvers nodig. Geef ze aan elke gast bij de ingang, zodat u er zeker van kunt zijn dat iedereen zich op het feest gepast zal voelen.

Buffet

Op zo'n feest organiseer je best een buffet vol hapjes. Laat de gasten vrij naar de tafels lopen en leg op de borden wat ze willen. Drankjes moeten effectief worden weergegeven. Probeer een kolom champagneglazen te maken met het ene glas op het andere. Als je geen risico's wilt nemen en bang bent dat de drank gewoon zal morsen, probeer dan een spectaculaire wijnproeverij te organiseren. Als alternatief, om het verbod te simuleren, giet u de drankjes in kopjes en heretiketeert u de flessen.

Amusement

Bij het thema van de vakantie hoort ook passend entertainment. Ga naar het einde en voeg geen moderne hits toe onder enige overtuiging, anders verandert je hele gestileerde vakantie in gewone dansen. Houd wedstrijden en geef de winst uit in fiches, die worden ingewisseld voor prijzen aan een speciale kassa. Kies het hoofd van de clan door algemene stemmen, regel het schieten op doelen met speelgoedkogels. Vergeet bij het organiseren van wedstrijden niet bepaalde slang te gebruiken en zorg ervoor dat de richting van het feest niet degenereert in een andere richting.

Aanbevolen: