Hoe Maak Je Plezier Op Oudejaarsavond

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Plezier Op Oudejaarsavond
Hoe Maak Je Plezier Op Oudejaarsavond

Video: Hoe Maak Je Plezier Op Oudejaarsavond

Video: Hoe Maak Je Plezier Op Oudejaarsavond
Video: Hoe Marble arcade bordspel met behulp van Cardboard te maken 2024, Mei
Anonim

Nieuwjaar is de meest verwachte vakantie. Ze bereiden zich er van tevoren op voor, bedenken kostuums, kopen cadeaus en dromen over iets bijzonders. Maar vaak is het scenario van een heerlijke nacht niet veel anders dan de viering van weleer. Denk van tevoren na over de details van de viering om dit nieuwe jaar lang te onthouden.

Hoe maak je plezier op oudejaarsavond
Hoe maak je plezier op oudejaarsavond

instructies:

Stap 1

Kies een bedrijf. Het is heel belangrijk om het nieuwe jaar te vieren met mensen die je echt dierbaar en interessant zijn. U hoeft niet iemand uit te nodigen om het met u te vieren, om het fatsoen niet te schenden. Dit is geen dag waarop je nep aardig moet zijn. Dit is des te belangrijker voor degene die de vakantie gaat organiseren. Het is veel makkelijker om een goed feestprogramma te bedenken als je de gewoontes en smaak van de genodigden goed kent.

Stap 2

Bedenk een vakantieprogramma voor je vrienden. Misschien vind je het idee van een maskerade of een filmfeestje leuk. Waarschuw van tevoren over het thema van de vakantie, zodat iedereen tijd heeft om kostuums voor te bereiden en het beeld van de hem toegewezen held in te voeren. Waarschijnlijk zal niet iedereen uw voorstel met begrip aannemen. Probeer echter uit te leggen aan degenen die weigeren dat het geplande nieuwe jaar veel interessanter is dan een traditioneel feest en overtollige alcohol.

Stap 3

Bedenk wensen voor alle gasten en schrijf ze op kleine stukjes papier. Afscheidswoorden of citaten uit beroemde werken zijn ook geschikt. Schroef deze bladeren op fruit of snoep. Laat zo'n bord met nieuwjaarstraktaties de rol spelen van een ongewone waarzegger. Als je van plan bent een cake aan je gasten te serveren, probeer dan iets stevigs erin te doen, zoals bonen. Laat degene die zo'n verrassing krijgt benoemd worden tot koning of koningin van oudejaarsavond. Vergeet niet om de juiste attributen voor te bereiden: een kroon of mantel.

Stap 4

Kom met wat spelletjes. Het vieren van het nieuwe jaar mag niet beperkt blijven tot één maaltijd. Maar houd tegelijkertijd rekening met de kenmerken van het karakter van elk van de gasten. Dit is nodig zodat niemand in een onaangename situatie komt. Als je bijvoorbeeld weet dat iemand niet graag zingt, betrek hem dan waar nodig niet bij het spel.

Aanbevolen: