Hoe Kom Je Op Het Feest?

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Op Het Feest?
Hoe Kom Je Op Het Feest?

Video: Hoe Kom Je Op Het Feest?

Video: Hoe Kom Je Op Het Feest?
Video: Hoe kom ik op het feest van Alex en Agaath 2024, Mei
Anonim

Het concept van "tusovka" is stevig geworteld in het moderne Russisch en betekent ofwel een groep mensen die samenkomt met een specifiek doel, ofwel de gebeurtenis zelf. Deze term werd wijdverbreid met de opkomst van hippies, maar tegenwoordig wordt de "bijeenkomst" niet alleen begrepen als een associatie van mensen die tot dezelfde subcultuur behoren. Tegenwoordig is het elk min of meer grootschalig evenement, van jeugdfeesten tot sociale evenementen, waar elke gast een beroemdheid is. De vraag is niet hoe je op de plek komt waar deze mensen zich hebben verzameld, maar hoe je lid kunt worden van deze gemeenschap.

Hoe kom je op het feest?
Hoe kom je op het feest?

instructies:

Stap 1

Een groot feest is geen enkel organisme. Het bestaat uit een groot aantal microgroepen, waar alle deelnemers gemeenschappelijke interesses delen. De leden van deze groepen kunnen af en toe fuseren of "vloeien" van de ene groep naar de andere, maar dat maakt ze nog niet tot één team. U moet beslissen met wie u "vrienden" wilt zijn. Als je toevallig op het evenement bent gekomen of met opzet bent gekomen, maar je kent niemand persoonlijk, observeer dan een tijdje mensen vanaf de zijlijn, probeer leiders of de meest gezellige en "centrale" mensen te vinden om kennis te maken met hen. Als het je lukt, gaat alles gewoon door. Het belangrijkste is om gemeenschappelijke contactpunten te vinden.

Stap 2

Dergelijke evenementen zijn een geweldige plek en een manier om nuttige contacten te leggen. Het is nuttig, en niet vriendelijk, omdat de relaties van 'hangende' mensen vaak oppervlakkig zijn en zelden in de categorie 'beste vrienden' vallen. Als je nog steeds op zoek bent naar vrienden, sluit je dan aan bij de microgroep die het beste bij je interesses en behoeften past. Het belangrijkste doel van de "feestgangers" is om te communiceren, nieuws en roddels uit te wisselen, zichzelf te laten zien en naar anderen te kijken. Onthoud dat niet alleen de partij interessant voor u moet zijn, maar dat u ook interessant moet zijn voor de partij om er lid van te worden. Wees sociaal, informatief en behulpzaam voor uw gesprekspartners. Je zult herinnerd worden en de volgende keer zullen ze met hun handen zwaaien en naar hun gezelschap wenken als ze je bij de ingang zien. Wees voorzichtig bij het kiezen van een onderwerp voor een gesprek met deze of gene persoon. Niet iedereen is geïnteresseerd in het nieuws over de jurk waarin deze of gene ster was bij het benefietconcert van gisteren. Als u de interesses van de gesprekspartner niet kent, is het beter om over een abstract onderwerp te praten.

Stap 3

Een ander belangrijk punt is het uiterlijk. Als je van zware muziek houdt, maar het voor jezelf niet nodig vindt om eruit te zien zoals het gebruikelijk is in de kring van metal en hardrockers, zal je hier niet voor worden gedood, maar het is onwaarschijnlijk dat je ooit de "ziel van de bedrijf". Als je voor "je" wilt worden gehouden, probeer dan te voldoen aan geaccepteerde normen.

De belangrijkste voorwaarde om deel te nemen aan deze of gene "bijeenkomst" is een gemeenschap van belangen, een overeenkomst van opvattingen en toewijding aan een idee. Maar tegelijkertijd moet u de kans niet verliezen om uw mening te uiten als deze afwijkt van de mening van anderen; je mag je gevoel van vrijheid en gelijkheid (althans relatief) niet verliezen. Anders moet je niet eens proberen om deel te nemen aan deze bijeenkomst, omdat het onwaarschijnlijk is dat je plezier zult beleven en bovendien zult profiteren van dergelijke communicatie.

Aanbevolen: