Hoe Kleed Je Je Voor Het "Hipsters" Feest

Inhoudsopgave:

Hoe Kleed Je Je Voor Het "Hipsters" Feest
Hoe Kleed Je Je Voor Het "Hipsters" Feest

Video: Hoe Kleed Je Je Voor Het "Hipsters" Feest

Video: Hoe Kleed Je Je Voor Het
Video: Daniëlle Schel | Hipsterfeest 2024, April
Anonim

Een feest in de stijl van "dudes" - een sfeer van feest, oproer van kleuren en plezier. En ook een reden om een duik te nemen in het verleden, het tijdperk van de modieuze jaren 50 van de vorige eeuw. Een "stijlvolle look" bedenken met gewone dingen is helemaal niet moeilijk. Bovendien verbiedt niemand je om in de borst van je grootmoeder te snuffelen en buitengewone dingen te vinden die geschikt zijn voor de avond.

Hoe kleed je je voor een feestje?
Hoe kleed je je voor een feestje?

instructies:

Stap 1

Zoals het verhaal gaat, is een dandy girl een rijke make-up, een kleurrijke pluizige jurk, heldere sieraden. Met behulp van deze kennis kunt u een interessant en gedenkwaardig beeld verzamelen.

Stap 2

Kies een pluizige jurk, net onder de knie. Het kan in een bloem, grote erwten, een veelkleurige streep of een monochrome maar heldere, sappige kleur zijn. Gebruik een petticoat om volume aan de rok toe te voegen. Het kan gemakkelijk met de hand van tule worden gemaakt. De bovenkant van de jurk of blouse moet smal zijn, passend bij alle vormen van het meisje.

Stap 3

Een verplicht attribuut van de outfit is een riem met een chique sprankelende badge. Het is beter als het breed, gelakt, anders van kleur is dan het hele pak.

Stap 4

Lange handschoenen kunnen worden gedragen als de jurk stevig is. Dit detail geeft je feestelijke toilet een afgewerkte pittige look. Draag oversized ringen en armbanden over je handschoenen.

Stap 5

Besteed speciale aandacht aan de selectie van sieraden. Het is niet nodig om ze te combineren in textuur, kleur of vorm. Oorbellen van enorme afmetingen, clips, talloze armbanden, ringen - gewone sieraden gemaakt van plastic of andere eenvoudige materialen. Je kunt zulke goedkope snuisterijen gemakkelijk in elke kraam vinden.

Stap 6

Schoenen of sandalen moeten ook passen bij de gegeven stijl. Helder, met een strik op de teen of een interessante afwerking, schoenen met lage hakken komen goed van pas. Als je de juiste hakken niet kunt vinden, vervang ze dan door gepatenteerde balletpumps.

Stap 7

Make-up moet pakkend zijn, maar niet vulgair. De nadruk ligt op de ogen en lippen. Gebruik weelderige lippenstift, tinten van rijke kleuren, en zorg ervoor dat u gedurfde pijlen tekent. Dit maakt je look speels, verfijnd en zeer expressief.

Stap 8

Haar kan worden gekamd en verzameld in een hoge paardenstaart, waarbij het hoofd wordt versierd met een heldere strik of hoofdband. Krullen zijn ook geschikt om een "stijlvolle look" te creëren. Ze kunnen worden opgepakt met een gekleurd lint, een brede elastische bandrand of eenvoudig worden gestoken met een enorme haarclip. Als je een fantasie hebt, probeer dan een complex ingewikkeld kapsel te bedenken, bijvoorbeeld door het gelakte haar in een grote schaal te draaien en te versieren met bloemen.

Stap 9

Een man die naar een themafeest gaat, heeft absoluut een kleurrijke, kleurrijke dunne stropdas nodig. Vind je geen jasje in een vrolijke kleur of een geruit overhemd, dan is kleding in minder felle kleuren voldoende, maar de outfit zal wel aangevuld moeten worden met felle accessoires. Dit kunnen kinderbretels zijn, een sjaal om de nek gebonden, een donkere bril en een stijlvol kapsel met opgestoken haar.

Stap 10

Puntige schoenen, gekleurde mocassins, schoenen met interessante ornamenten kunnen fungeren als "stijlvolle" schoenen.

Aanbevolen: