Hoe Te Ontspannen In St. Petersburg

Inhoudsopgave:

Hoe Te Ontspannen In St. Petersburg
Hoe Te Ontspannen In St. Petersburg

Video: Hoe Te Ontspannen In St. Petersburg

Video: Hoe Te Ontspannen In St. Petersburg
Video: St. Petersburg Vacation Travel Guide | Expedia 2024, Maart
Anonim

St. Petersburg is een parel onder de steden, de personificatie van schoonheid en kunst in al haar verschijningsvormen. Prachtige paleizen-musea, kunstgalerijen, architecturale monumenten en sculpturen, beroemde toneel- en operahuizen - een onvolledige lijst van wat Noord-Palmyra kan behagen en verrukken met zijn bewoners en gasten. U kunt in St. Petersburg niet alleen ontspannen door plezier te hebben, maar ook door uw kennis aan te vullen en uw esthetische smaak naar voren te brengen.

Hoe te ontspannen in St. Petersburg
Hoe te ontspannen in St. Petersburg

Noodzakelijk

Comfortabel schoeisel en financiële investeringen

instructies:

Stap 1

Musea van St. Petersburg. Begin uw dag met een bezoek aan de Hermitage. Een van de grootste en meest magnifieke musea, niet alleen in Rusland, maar ook in de wereld. Driehonderdvijftig kamers, verbluffend in schoonheid en luxe, waarin een verbazingwekkende expositie is verzameld. De Hermitage is een museum waar je vele dagen kunt doorbrengen zonder de zalen te verlaten en de tijd niet te merken.

Als je al in de Hermitage bent geweest, kun je stoppen bij een van de volgende musea: het Russisch Museum, het Engineering Castle, de Kunstkamera, het Central Naval Museum, het Russisch Etnografisch Museum en natuurlijk Peterhof.

Je kunt de hele dag besteden aan Peterhof, het is gelegen in de buitenwijken van St. Petersburg. Als je je reis naar het fonteinfestival kunt plannen, zul je een onvergetelijke ervaring hebben. De fonteinen van Peterhof kunnen een van de wereldwonderen worden genoemd. Als het je lukt om Peterhof vanaf de zee te bekijken, zie je een werkelijk schitterend plaatje.

Het natuurlijke terras, zestien meter hoog, wordt bekroond door het Grand (Catherine) Palace, ervoor glinstert de Grand Cascade met gouden vonken, waaronder de meest krachtige en prachtige fontein "Samson Breaking the Lion's Jaws". Het Zeekanaal verdeelt het Benedenpark in twee helften - "westelijk" en "oostelijk". In het oostelijke deel zijn er: het Monplaisir-paleis, de Chess Mountain-cascade, de Romeinse fonteinen, fonteinfonteinen. In het westelijke deel zie je het Hermitage-paviljoen en het Marly Palace, de Golden Mountain-cascade en de Manager-fonteinen.

De legendarische Amber Room, de decoratie van het Catharinapaleis, zal de bezoeker met verbazingwekkende indrukken achterlaten die het hart voor lange tijd zullen verwarmen, net als alle andere paleizen en parken van Peterhof.

Stap 2

's Avonds kunt u een toneel- of muziekvoorstelling bijwonen. Petersburg heeft lange tijd de faam van de culturele hoofdstad van Rusland gewonnen en behoudt deze titel met recht tot op de dag van vandaag. Laten we u eraan herinneren dat historisch gezien het Russische theater precies hier werd geboren, in St. Petersburg.

De eerste was het Drama Alexandrovsky Theater en kort daarna het Mariinsky Opera en Ballet Theater. In elk van hen worden uitvoeringen van wereldklasse opgevoerd, artiesten met sternamen, die de glorie zijn van de Russische muzikale en theatrale kunst, dienen.

Als u de voorkeur geeft aan theatrale en muzikale richtingen van lichtere genres, dan staat een groot aantal theaters en ondernemingen, concertzalen en kunstgroepen die in verschillende genres en kunstgebieden werken tot uw dienst.

Kijk door de poster - daarin vindt u zeker een voorstelling of voorstelling naar uw wens.

Stap 3

Als u met uw kinderen wilt ontspannen, let dan op instellingen die uw kind zeker zullen interesseren en opvrolijken, en u ook. Zazerkalye Theater, Poppentheater, Jeugdtheater, Dierentuin, Oceanarium, Dolfinarium, Circus op Fontanka, waterparken, Divo-Ostrov park en vele andere kinderanimatieorganisaties zullen uw gezin gastvrij verwelkomen.

Stap 4

St. Petersburg clubs, bowlingbanen, biljartkamers, restaurants en bars zullen u helpen om gewoon te ontspannen.

Een romantische wandeling kan worden doorgebracht op een plezierboot en ontmoet de zonsopgang op de Bridge of Kisses.

Aanbevolen: