Wat U Moet Weten Over Trouwhandschoenen

Wat U Moet Weten Over Trouwhandschoenen
Wat U Moet Weten Over Trouwhandschoenen

Video: Wat U Moet Weten Over Trouwhandschoenen

Video: Wat U Moet Weten Over Trouwhandschoenen
Video: Alles wat je moet weten over... handschoenen 2024, April
Anonim

Handschoenen voegen verfijning en verfijning toe aan de look van de bruid. Het kiezen van de juiste handschoenen is niet eenvoudig, je moet de maat goed raden, niet verward worden met de kleur, het materiaal kiezen dat bij je jurk past.

Wat u moet weten over trouwhandschoenen
Wat u moet weten over trouwhandschoenen

De juiste kleur kiezen

Bij het kiezen van trouwhandschoenen moet rekening worden gehouden met hun kleur - dit is de hoofdregel. De trouwjurk en dit accessoire moeten in dezelfde kleurstelling zijn. Als het je is gelukt om handschoenen op te pakken, zal het effect van de algehele look geweldig zijn. Nu bieden bruidssalons bruiden heldere handschoenen van elke kleur. Zo'n afbeelding ziet er erg extravagant uit, dus je moet voorzichtig zijn met deze keuze.

Materiaal om handschoenen te maken

De stof voor dit accessoire moet worden gekozen rekening houdend met het seizoen waarin de bruiloft zal plaatsvinden. Dun en lichtgewicht materiaal, evenals kant, is geschikt voor een zomerfeest. En in het winterseizoen zijn handschoenen gemaakt van een dichtere stof gewoon noodzakelijk, omdat ze een beetje helpen om je handen te beschermen tegen de kou.

Soorten trouwhandschoenen

Om de lengte van de handschoenen te bepalen, is het noodzakelijk om rekening te houden met enkele nuances: de vorm van de hand van het meisje en de snit van de trouwjurk.

Voor dikke handen moet u vormhandschoenen kopen. Als je een lange manicure op je vingers hebt, is het het beste om open modellen te kiezen - wanten die geen vingers hebben. Deze look is ideaal voor bruiden met langwerpige handen, en het model maakt ze visueel korter.

Als de jurk een korte mouw heeft, moeten de handschoenen op ellebooglengte zijn. Handschoenen met de maximale lengte zijn geschikt voor een jurk met blote schouders.

Er moet rekening worden gehouden met de lengte van de bruidshandschoenen vanaf het moment dat de viering wordt gehouden. Als de ceremonie overdag plaatsvindt, kies dan voor korte accessoiremodellen en voor de avond - lange modellen. Als je modellen met gesloten vingers hebt gekozen, vergeet dan niet om ze van tevoren uit te doen om de belachelijke situatie in het trouwpaleis te vermijden. Op zo'n dag moet immers alles perfect zijn.

Aanbevolen: