Hoe Het Schema Van Festivals In Europa Te Weten Te Komen

Hoe Het Schema Van Festivals In Europa Te Weten Te Komen
Hoe Het Schema Van Festivals In Europa Te Weten Te Komen

Video: Hoe Het Schema Van Festivals In Europa Te Weten Te Komen

Video: Hoe Het Schema Van Festivals In Europa Te Weten Te Komen
Video: Hoe gebruikten hippies drugs om in opstand te komen? | IN OPSTAND 2024, Mei
Anonim

Het Europese culturele leven wordt vertegenwoordigd door vele muziek-, theater-, kunst- en andere festivals. Iedereen die de meest interessante evenementen niet wil missen, moet van tevoren het schema van zijn bedrijf kennen.

Hoe het schema van festivals in Europa te weten te komen
Hoe het schema van festivals in Europa te weten te komen

Het culturele leven van Europa staat geen minuut stil; kenners van schoonheid en talent moeten soms kiezen tussen meerdere evenementen die tegelijkertijd in verschillende landen plaatsvinden. U kunt de meest interessante hiervan vooraf selecteren door de relevante advertenties op internet te bekijken.

Bekijk de website van FIESTALONIA, de toonaangevende organisator van internationale festivals. U kunt kennis maken met de kalender van festivals, hun beschrijvingen lezen, de voorwaarden voor een bezoek ontdekken. We bieden je tientallen festivals van verschillende soorten - muziek, beeldende kunst, theater, sport en vele andere. Na het doorzoeken van de lijst met festivals, zul je zeker vinden wat je zoekt. De meeste festivals die op de site worden gepresenteerd, worden gehouden in Spanje, maar ook Frankrijk en Italië staan op het programma.

Creatief begaafde kinderen, scholieren, studenten, jongens en meisjes hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan een groot aantal festivals georganiseerd door de vereniging FESTIVAL & CULTURE SANS FRONTIERES. Een even grote lijst met activiteiten voor kinderen, jongens en meisjes wordt gepresenteerd op de website van de touroperator "Pyramida-Tour".

Op de website "Calendar of Events" vindt u een grote lijst van de bekendste festivals en feestdagen ter wereld. Er zijn 191 feestdagen, voor elk evenement is er een vrij gedetailleerde beschrijving. Het is mogelijk om evenementen zowel per categorie - feestdagen, religieus, cultureel, enz., als per maand te bekijken.

Theaterliefhebbers kunnen de kalender van theaterfestivals bekijken via het informatieportaal voor theaterprofessionals. De lijst bevat een groot aantal festivals in verschillende landen van de wereld, de data van hun bedrijf zijn aangegeven.

Op de website van NP-MAG vindt u een groot aanbod aan festivals en vieringen. De lijst bevat tientallen evenementen met hun korte beschrijving en timing. De huidige en aankomende evenementen staan onderaan de pagina.

Een uitgebreide lijst van internationale festivals in 2012 wordt gepresenteerd op de website van reisorganisatie Siberian World. Een van de voordelen van de lijst is dat naast de naam van het festival en de datum van het evenement ook de officiële websites van de aankomende evenementen worden vermeld. Alle festivals zijn aangegeven met maanden, wat ook erg handig is.

Aanbevolen: