Hoe Het Schema Op 9 Mei Te Weten Te Komen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Schema Op 9 Mei Te Weten Te Komen
Hoe Het Schema Op 9 Mei Te Weten Te Komen

Video: Hoe Het Schema Op 9 Mei Te Weten Te Komen

Video: Hoe Het Schema Op 9 Mei Te Weten Te Komen
Video: Грунтовка развод маркетологов? ТОП-10 вопросов о грунтовке. 2024, April
Anonim

Victory Day-evenementen trekken altijd een groot aantal mensen. De Grote Vaderlandse Oorlog trof bijna elk Russisch gezin. Op deze dag herdenken de mensen de gevallen helden. Maar de viering van 9 mei, zelfs in kleine steden, is niet beperkt tot bijeenkomsten bij gedenktekens en parades. Er worden concerten, optredens, filmvertoningen en naspelen van veldslagen gehouden. Om zoveel mogelijk tijd te hebben om zoveel mogelijk te zien, moet je het programma kennen.

Hoe het schema op 9 mei te weten te komen
Hoe het schema op 9 mei te weten te komen

Noodzakelijk

  • - computer met internettoegang;
  • - lokale krant;
  • - telefoonboek.

instructies:

Stap 1

Bepaal op 9 mei precies waar je heen wilt. Als er een oorlogsmonument in je nederzetting staat, zullen de belangrijkste gebeurtenissen zich daar afspelen. Helaas hebben nog niet alle kleine steden en dorpen hun eigen officiële websites. Feestelijke evenementen worden georganiseerd door de lokale autoriteiten, voornamelijk door de afdeling cultuur en de sportcommissie. Bel daarom daar en ontdek hoe laat de rally bij het monument begint, of er concerten of sportevenementen zijn gepland, waar en hoe laat ze zullen worden gehouden. Massa-evenementen op deze dag worden zowel binnen als buiten georganiseerd. Het programma vindt u ook in het laatste pre-vakantienummer van de plaatselijke krant.

Stap 2

In een grote nederzetting worden op verschillende locaties feestelijke evenementen gehouden. In Moskou en St. Petersburg is het aantal bijeenkomsten en concerten meestal enkele duizenden. U kunt er meer over te weten komen door in de zoekmachine "Victory Day in die en die stad" in te typen. Het aantal links kan erg groot zijn. Sorteer ze op datum. Bovenaan staan de laatste die volledig overeenkomen met de tekst van uw aanvraag.

Stap 3

Aan de vooravond van de Dag van de Overwinning worden "Memory Watches" gehouden op de plaatsen van grote veldslagen. Ze beginnen met zoekexpedities en eindigen met de begrafenis van de gevonden overblijfselen van Sovjet-soldaten met de eer die hen toekomt. In de regel wordt het plechtige en begrafenisevenement niet op 9 mei georganiseerd, maar iets eerder. U kunt de exacte tijd vinden in de lokale zoekeenheid. U kunt de coördinaten vinden via de website van de "Union of Search Units of Russia". Bovendien worden alle zoekwerkzaamheden uitgevoerd onder toezicht van de lokale autoriteiten, het tijdstip van de ontmoeting moet worden afgesproken, zodat de lokale afdeling cultuur over alle benodigde informatie beschikt.

Stap 4

Reconstructies van militaire operaties zijn van groot belang voor de toeschouwers. Gevechten gewijd aan Victory Day kunnen zowel op 9 mei als de dag ervoor plaatsvinden. Neem contact op met uw plaatselijke militaire geschiedenisclub. De leider is zeker op de hoogte van het komende evenement, zelfs als de club te maken heeft met de geschiedenis van een nieuwe oorlog en niet gaat deelnemen aan de wederopbouw.

Stap 5

Als je een bekende veteraan hebt die onlangs naar jouw stad is verhuisd, dichter bij kinderen en kleinkinderen, probeer dan een vakantie voor hem te regelen. Neem contact op met uw plaatselijke Veteranenraad, ook als uw vriend daar nog niet is geregistreerd. Zoek uit wat er in jouw stad is geregeld voor oorlogsveteranen, weduwen en weduwnaars, jeugdige en volwassen gevangenen van fascistische concentratiekampen, inwoners van het belegerde Leningrad, enz. Evenementen voor deze categorieën burgers worden meestal georganiseerd door de Raad van Veteranen in samenwerking met de afdeling sociale bescherming van de bevolking, en dienovereenkomstig kennen zij zowel het programma als de voorwaarden voor deelname.

Aanbevolen: