Hoe Maak Je Een Sneeuwpopkostuum?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Sneeuwpopkostuum?
Hoe Maak Je Een Sneeuwpopkostuum?

Video: Hoe Maak Je Een Sneeuwpopkostuum?

Video: Hoe Maak Je Een Sneeuwpopkostuum?
Video: DIY squishies! Cute! 2024, April
Anonim

"Ze zeggen dat op oudejaarsavond wat je niet wilt altijd zal gebeuren, dan zal het altijd uitkomen," - de regels van dit lied uit de kindertijd zijn bij velen bekend. Inderdaad, de beste vakantie voor kinderen is Nieuwjaar, een tijd voor geschenken, wonderen en magie. Maar je moet dit nieuwe jaar niet in alledaagse kleding vieren! We moeten iets origineels en interessants bedenken. Een soort kostuum! Maar welke? Sneeuwvlokken? En als het gezin een jongen is en geen meisje?

Hoe maak je een sneeuwpopkostuum?
Hoe maak je een sneeuwpopkostuum?

Noodzakelijk

  • Draad
  • witte materie
  • Witte draad en een naald
  • Veel watten

instructies:

Stap 1

Dus hoe moet je een sneeuwpopkostuum maken? Gewoon het kind meenemen en in een grote witte doek wikkelen? Geloof me, dit is verre van een optie. Het is beter om deze optie te overwegen: we nemen veel draad, het is raadzaam om meer rigide versies van dit prachtige werk van wetenschap en technologie te nemen. Dit zal uw werk enorm vergemakkelijken. We hebben de draad genomen, met het oog uitgezocht wat drie ballen moeten zijn zodat uw kind zich op zijn gemak voelt, en aan de slag gaan met creativiteit. Eerst moet je een kleine cirkel maken. We hebben het nodig zodat het kind zijn hoofd erin kan steken. Plaats de tweede cirkel, groter in diameter dan de eerste, ter hoogte van het diafragma. Het werk aan het maken van het kostuum kan het beste worden gedaan door drie mensen - een kind voor wie dit wordt gedaan, en twee volwassenen. De eerste houdt deze twee wendingen van de draad vast, terwijl de tweede snel de verstijvingsribben van het pak begint te verzamelen. Het is niet nodig om ze in grote hoeveelheden te doen. Je kunt er ongeveer twaalf maken. Dit is genoeg voor de eerste bal.

Stap 2

Het frame van de eerste bal is voltooid, we gaan verder met de montage van de tweede. Het werkingsprincipe zal praktisch hetzelfde zijn. De bovenste ring van de tweede bal zal gelijk zijn aan de diameter van de onderste ring van de bovenste bal. De onderste ring van de onderste bal moet zich tussen het bekken- en kniegewricht bevinden. Het laten zakken van de ring eronder is gevaarlijk voor de gezondheid van uw kind en uw omgeving. Daarom is de hierboven voorgestelde optie de meest optimale. Op dezelfde manier, als in het eerste geval, creëren we verstijvers. Hier zouden er meer moeten zijn. Ongeveer 15-20 stuks. Het is aan u.

Stap 3

De laatste fase in het maken van het kostuum is om het draadframe in witte stof te omhullen. Laat bij het aanbrengen van stof op het frame de randen van de stof niet buiten. De meest succesvolle optie zou zijn om de vereiste lengte en breedte te meten, alles te naaien en dan pas over het frame te trekken. In dit geval zijn de naden niet zichtbaar, wat het pak een meer esthetische uitstraling geeft. Je kunt ook een wortelneus maken van oranje papier, vergeet deze niet te verven met een licht zwarte stift. Als je wilt, kun je een emmer op je hoofd zetten, maar het oude voorteken zegt: "zet geen emmer op je hoofd, anders word je niet volwassen."

Aanbevolen: