Hoe Maak Je Een Tijgermasker?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Tijgermasker?
Hoe Maak Je Een Tijgermasker?
Anonim

Om deze woeste tijger te maken, heb je de patronen nodig die in het artikel worden voorgesteld. Met dezelfde patronen kun je een panter, luipaard, leeuw en andere grote katten maken. Je hoeft alleen maar je fantasie te tonen.

masker met tijger
masker met tijger

Noodzakelijk

  • - maskerpatronen
  • - dik oranje papier
  • - dun wit karton voor de snor
  • - zwarte, witte en gele verf
  • - schaar

instructies:

Stap 1

Knip alle stukken uit die uit de patronen zijn gekopieerd. Snijd gaten voor de ogen in het masker.

Beeld
Beeld

Stap 2

Draai een oor uit om rechts en links te maken. Buig elk oor een beetje aan het ene uiteinde en lijm. Te drogen leggen. Zet de binding vast met een paperclip totdat deze droogt.

Beeld
Beeld

Stap 3

Verf de details op het masker. Omlijn de gekleurde vlekken met zwarte verf. Verf de ogen met een dunne borstel. Kleur de iris geel. Als het geel droog is, schilder je de omtrek en pupil met zwart. Verf wit rond het gat. U kunt witte highlights op de pupil maken. Voor een roze neus, meng rood met wit.

Stap 4

Lijm de oren binnenstebuiten, tussen de markeringen. Oren moeten naar elkaar toe worden gedraaid. Laat drogen.

Stap 5

Knip dunne, puntige snorren van verschillende lengtes uit wit karton. Lijm ze met stompe uiteinden op de snuit. Breng zwarte stippen aan rond de snor en aan de punten.

Stap 6

Buig alle flappen langs een liniaal en lijm ze op het masker, lijn ze uit met de gemarkeerde rechthoeken. Om te voorkomen dat het masker kreukt, drukt u met het uiteinde van een liniaal op de ventielen.

Beeld
Beeld

Stap 7

Maak de stroken die het masker vasthouden van oranje papier. Zorg ervoor dat het masker goed aansluit voordat u de strips met tape vastlijmt.

Aanbevolen: